szerda , 29 május 2024
Kezdőlap Tippek Van már programod az őszi estékre?
Tippek

Van már programod az őszi estékre?

172
rendezvényszervező tanfolyam oktatás képzés

Szeptember 23-án volt az őszi nap-éj egyenlőség, ezen a napon egyezett meg a világos és a sötét órák száma. Innentől kezdve azonban rövidülnek a nappalok, és egyre hamarabb fog sötétedni. Ezt az időszakot sokan nehezen viselik, számukra mindenképp hasznos, ha valamivel lekötik magukat.

Ha te is azok közé tartozol, akik szívesebben töltik idejüket a szabadban, de a korai sötétedés a négy fal közé szorít, és emiatt lehangolt vagy, akkor van egy remek tippünk a számodra: kezdd el a MOE Rendezvényakadémia által indított rendezvényszervező tanfolyamot, és amikor újra jó lesz az idő, már tudásodat felhasználva vetheted bele magad a bulikba, a rendezvények forgatagába!

Mit kell tudni a rendezvényszervező tanfolyamról?

Nos, ez egy olyan kurzus, amelynek semmiféle előfeltétele nincs: sem életkori, sem végzettségbeli megkötések nincsenek. Kiscsoportos keretek között zajlik az oktatás online térben, így otthonról kényelmesen elvégezhető a képzés.

A tanárok gyakorlott szakemberek, akik esettanulmányokkal, jegyzetekkel, csekklistákkal segítik a tanulást. Bátran lehet hozzájuk fordulni, ha kérdésed van. Mindig megosztják a rendezvényszervezés során szerzett tapasztalataikat, amelyekből okulni lehet.

A tanfolyam tematikája rendkívül érdekes és sok helyen hasznosítható. Lehet, hogy a munkád során is fel tudod majd használni a tanultakat, de a magánéletben biztosan. Nézzük is, mi mindent lehet tanulni a rendezvényszervező tanfolyamon!

A rendezvényszervezés tanfolyam tematikája

A képzés 25 modulból áll, ami elsőre soknak tűnik, de hidd el, könnyen emészthető és izgalmas a tananyag. Gyakorlatorientált képzésről lévén szó a mindennapokban is használható tudást szerezhetsz.

Születésnapi bulit kell szervezned? Ötletes ajándékot kell felhajtanod egy kollégádnak? Tanterem díszítéséhez kért segítséget gyermeked osztályfőnöke? Ezekben a helyzetekben innentől kezdve profi szinten helyt tudsz állni!

A főbb tantárgyak a következők:

  • Rendezvényszervezés elmélet
  • Rendezvényeszközök
  • Rendezvénytechnika
  • Dekoráció
  • Meghívás
  • Ajándékozás
  • Rendezvényi étkeztetés
  • Ajánlatkészítés
  • Programszervezés

Persze az oktatók mindig kedveskednek, így protokollismereteket is tanítanak a résztvevőknek, ami szintén nagyon hasznos dolog.

Mi történik a képzés után?

Jó hír, hogy a MOE Rendezvényakadémia rendezvényszervező tanfolyama akkreditált, így akár tanúsítványt is szerezhetsz a képzés végén. Ehhez csupán jelentkezned kell a vizsgákra, és sikeresen teljesíteni azokat.

A papírral nemcsak azt tudod igazolni, hogy van egy újabb szakmád, hanem a megszerzett tudás birtokában jogosulttá válsz rendezvényszervezőként is kipróbálni magad. Egy pörgős embernek pedig nincs is ennél jobb lehetősége arra, hogy folyamatosan partikon, bulikon vegyen részt.

Ha tehát most azon szomorkodsz, hogy egyre hamarabb sötétedik, és kevés a lehetőség a kikapcsolódásra, akkor lendülj át a holtponton, kezdj neki a tanulásnak, hogy fél év múlva vidáman, végzett rendezvényszervezőként köszönthesd a tavaszi nap-éj egyenlőséget!


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Tanfolyamok a szépészet terén

A szépség, a harmónia az, amit minden ember keres a világban –...

Mikor lehet szükségünk tehertaxira? És mi is ez egyáltalán?

A tehertaxi, amit szoktak bútortaxiként is nevezni, egy egyre felkapottabb szolgáltatás a...

Így őrizd meg az ékszereid ragyogását!

Azzal kapcsolatban számos tanácsot kapunk, hogy milyen ékszereket érdemes beszerezni. Arról azonban...

Amit a halak kifogásáról tudni érdemes!

Aki el szeretne menekülni ma a világ zaja elől, elmehet például túrázni...