szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Tippek Tanfolyamok a szépészet terén
Tippek

Tanfolyamok a szépészet terén

167
szépészet tanfolyam

A szépség, a harmónia az, amit minden ember keres a világban – akár tudattalanul is. Szeretjük a csodás naplementét, a tavasszal illatozó színes virágokat, az esztétikusan berendezett szobákat, a falon lógó csendéletet, a kellemes, lágy muzsikát.

A szépség iránti vágy mindenkiben ott van, éppen ezért nem véletlen, hogy az emberek sokat költenek a testápolásra. Szinte nincs olyan nő, aki ne szeretne csinosan megjelenni: ezt a célt szolgálja a ruha, a smink, a frizura, a festett körmök is.

Az sem meglepő ennek tudatában, hogy a kozmetikus, műkörmös, fodrász szakma is mennyire népszerű. Ha te is szeretnéd elsajátítani ezt a tudást, akkor nézz szét a TanfolyamGURU.hu Szépészet tanfolyamai között.

Itt olyan képzéseket gyűjtöttek össze, amelyeket szerte az országban indítanak a felnőttképzési intézmények. Különösen sok elérhető Budapesten – több kerületben is. Nézzünk is néhány példát, mit lehet tanulni!

A legfelkapottabb képzések a szépészet területén

Nagyon népszerű A sminkelés alapjai tanfolyam, amely a 13. kerületben indul. Hasznos lehet olyan kezdőknek, akik szeretnének több tudásra szert tenni ezen a területen. Az órák előre egyeztetett időpontban látogathatók, profi oktatóktól lehet tanulni. A képzés során rengeteget gyakorolhatsz, és megismerheted a jó smink titkát. Minőségi alapanyagokkal dolgozhatsz, a végén pedig tanúsítványt kapsz az elvégzett kurzusról.

Ha már profibb vagy, akkor szintén ugyanennél a képzőintézménynél részt vehetsz egy 6 hónapos Sminkmester/Makeup Artist tanfolyamon is. Itt megtanulhatod, hogyan kell sminktanácsokat adni, megismerkedhetsz a dekor és professzionális sminkanyagokkal, sőt betekintést kapsz a fashion make-up csillogó világába is.

Elméleti oktatás keretében megismertetnek a kozmetikai alapismeretekkel, eszközökkel, anyagokkal, divat- és színelmélettel.

Lehetsz kéz- és lábápoló technikus is

Amennyiben inkább a pedikűr, manikűr iránt érdeklődsz, ilyen képzést is találsz az oldalon. A Kéz- és lábápoló technikus (Kézápoló és körömkozmetikus) képzés Budapesten szeptemberben fog indulni, de érdemes már most lefoglalni a helyed.

A tanfolyam 10 hónapos: a végén pedig egy tanúsítványt kapsz. Vizsgáznod külön kell majd, hogy bizonyítványt is szerezhess. Akkor jelentkezhetsz, ha van már érettségid és alkalmas vagy a pályára, valamint egészségügyi vizsgálaton is részt vettél.

A tananyagból néhány fontosabb ismeret:

  • Kéz- és lábápoló szakmai alapok
  • Kézápolás és körömkozmetika
  • Szépészet ágazati alapozó 1. és 2.

Munkavállalói ismereteket is tanítanak, így könnyebben el tudsz helyezkedni utána, de egyéni vállalkozást is indíthatsz a bizonyítvánnyal a kezedben.

Légy nyitott és kreatív!

Több más szépészeti tanfolyam is indul még Budapesten, biztosan megtalálod a neked tetszőt a TanfolyamGURU.hu oldalán. Ha szeretnél e területen elhelyezkedni, akkor fontos, hogy legyél precíz, megbízható, kreatív.

A nyitottság, a tanulási vágy is hasznos – hiszen sokszor kell majd továbbképezned magad. Nézd meg a lehetőségeket, és tegyél egy lépést még ma, hogy megvalósíthasd az álmaid!


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Ásó, kapa, nagyharang, avagy ötletes eljegyzési ajándékok az ifjú párnak

Az ifjú párt jellemzően csak az esküvőn szokás meglepni a nászajándékkal, azonban...

Radiátorfestés egyszerűen, hatékonyan

A radiátor színe olykor meghatározó lehet: segít, hogy a helyiség kiemelkedő elemévé...

Milyen előnyöket kínál egy cateringcég a rendezvények lebonyolításában?

A céges rendezvények szervezése kellő tapasztalat és kapcsolatok hiányában bonyolult feladat lehet,...

Érdekességek a fehér és a szürke lovak kapcsán

Kevésbé közismert tény, hogy a genetikailag fehér lovak pigmentálatlan, rózsaszínű bőrrel rendelkeznek....