csütörtök , 19 szeptember 2024
Kezdőlap Család 365 intelligenciafejlesztő játék gyerekeknek
Család

365 intelligenciafejlesztő játék gyerekeknek

23
365 intelligenciafejlesztő játék gyerekeknek

365 nap, 365 lehetőség a gyermeked fejlődésére – Isabel Ortiz könyvének varázslatos világa

Fedezd fel a játék erejét a gyermekeddel!

Isabel Ortiz, a népszerű gyermekfejlesztő szakértő legújabb könyve, a 365 intelligenciafejlesztő játék gyerekeknek egy igazi kincsbánya minden szülő számára. A Napraforgó Könyvkiadó gondozásában megjelent kötet az év minden napjára tartogat egy-egy izgalmas és fejlesztő játékot, amellyel észrevétlenül segítheted gyermeked egészséges fejlődését.

Miért különleges ez a könyv?

  • Sokoldalú fejlesztés: A játékok a gyermekek fizikai, érzelmi, szociális és kognitív képességeinek fejlesztését szolgálják.
  • Korosztálynak megfelelő feladatok: A könyvben található játékok egy része már hároméves kortól játszható, így a legkisebbektől a nagyobb gyermekekig mindenki megtalálhatja a számára legizgalmasabb feladatokat.
  • Kreatív és változatos: A játékok között találunk hagyományos, közismert feladatokat, de számos teljesen új és eredeti ötletet is, amelyek garantáltan elvarázsolják a gyermekeket.
  • Praktikus és könnyen követhető: A játékok leírása egyszerű és érthető, így a szülők könnyedén beépíthetik a mindennapi életükbe.

Ki a szerző?

Isabel Ortiz neves gyermekfejlesztő szakértő, aki számos könyv és cikk szerzője. Mély ismeretei vannak a gyermekek fejlődéséről, és játékos módszereiről ismert. Könyveiben mindig a gyermekek érdekeit tartja szem előtt, és olyan játékokat ajánl, amelyek nemcsak szórakoztatóak, hanem fejlesztő hatásúak is.

Kiknek ajánljuk?

  • Minden szülőnek: Akár első gyermeked nevelésével foglalkozol, akár már több tapasztalatod van, ebben a könyvben biztosan találsz olyan játékokat, amelyekkel színesítheted a gyermeked mindennapjait.
  • Óvodapedagógusoknak: A könyvben található játékok kiválóan felhasználhatók az óvodai foglalkozásokon is.
  • Bölcsődei dolgozóknak: A legkisebbek számára is találhatunk fejlesztő játékokat a könyvben.

Miért fontos a játék a gyermekek fejlődésében?

A játék a gyermekek természetes módja a világ megismerésére és a fejlődésre. A játék során a gyermekek nemcsak szórakoznak, hanem számos fontos készséget is elsajátítanak:

  • Kreatív gondolkodás: A játékok során a gyermekek megtanulnak új megoldásokat találni a problémákra, és szabadon kifejezni a kreativitásukat.
  • Problémamegoldó képesség: A játékok segítenek a gyermekeknek megtanulni, hogy hogyan oldjanak meg különböző feladatokat és helyzeteket.
  • Szociális készségek: A közös játékok során a gyermekek megtanulnak együttműködni másokkal, és fejlesztik a kommunikációs képességeiket.
  • Önbizalom: A sikeres játékok során a gyermekek önbizalma növekszik, és jobban hisznek a saját képességeikben.

Ne halogasd tovább!

Szerezd be Isabel Ortiz könyvét, és tedd még színesebbé és izgalmasabbá gyermeked mindennapjait! Fedezzétek fel együtt a játék varázslatos világát, és segíts gyermekednek kibontakozni!


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Egyedül iskolába járni – mikortól ajánlott?

Míg évtizedekkel ezelőtt hazánkban alig pár évesen egyedül jártak intézménybe a gyermekek,...

Atomi szokások: A könyv, ami megváltoztathatja az életed

James Clear világszerte ismert szokásszakértő, akinek könyve, az Atomi szokások – Apró...

Kinizsi Pál – Egy hős gyermekszemmel

Tatay Sándor neves magyar író, akinek könyvei generációk olvasóit szórakoztatják és tanítják....

Hátrányos helyzetű gyerekek iskolakezdését támogatja a Hankook

Az Útkeresés Segítő Szolgálat idén is megrendezte nyárzáró Játékfesztiválját Dunaújvárosban. Az eseményen...