péntek , 18 október 2024
Kezdőlap Tippek Te hogy szereted levezetni a feszültséget?
Tippek

Te hogy szereted levezetni a feszültséget?

20
vágyaim

Manapság nincs olyan ember, akinek az élete ne lenne tele feszültséggel, hiszen amint kiteszed a lábadat a házadból vagy a lakásodból, megannyi inger ér. A világ felgyorsult, és rengeteg platformon kell, hogy megfelelj, ami már alapvetően is frusztrációk egész seregét hozza magával.

Éppen ezért muszáj, hogy kialakíts bizonyos megküzdési stratégiákat, amik a segítségedre lesznek abban, hogy a rohanó világban néha ki tudd engedni a gőzt, és ezáltal meg tudd őrizni az ép elmédet, mentális állapotodat. Míg sokan ilyenkor csak a sportra vagy más egyéb hobbira tudnak gondolni, addig mai írásunkban hozunk egy olyan feszültséglevezető ötletet, amely annyira kézenfekvő, hogy ennél kézenfekvőbb már nem is lehetne.

Pillants csak le a kezedre!

Fogadjunk, hogy a kezedre pillantva nem az jut eszedbe, hogy “Vágyaim netovábbja egy klassz kis önkielégítés…” Pedig akár lehetne is az, ugyanis erről a tevékenységről merőben új fátylakat lebbentettek le az utóbbi években. Hol van már az a dogmatikus hozzáállás, amely szerint bűn magadhoz nyúlni? Sehol. Helyette itt vannak az előnyök, mutatjuk is!

  • Kiváló feszültséglevezető, oldja a stresszt, és segít a relaxált állapot elérésében.
  • A fentiek miatt segít az alvás minőségének javításában is.
  • Elősegíti azt, hogy megismerd a testedet, hogy mi a jó neki.
  • Az “evés közben jön meg az étvágy” elv alapján működve sokkal nagyobb igényed lesz az együttlétekre is.

Azért ez így elég szép lista, ugye? Meghoztuk a kedvedet? Akkor már csak a hogyant kell kitalálni!

Vess be játékszereket is!

Férfiak esetében talán még nagyobb hangsúly helyeződik az önkielégítést elősegítő maszturbátorokra, ugyanis a túl erős marokhoz való hozzászokás akár gondot is okozhat a későbbiekben. Nem nehéz kitalálni, hogy még a legszűkebb hüvely sem lesz annyira szoros, mint egy szorító marok, ezért érdemes inkább a tengernyi változatban kapható maszturbátorok használata mellett dönteni.

Hölgyek esetében szintén hasznos, ha előkerül egy-egy vibrátor, dildó vagy épp wand vagy Satisfyer, hiszen a rezgések vagy akár a léghullámok olyat tudnak adni, amire az ujjaink nem biztos, hogy képesek.

Mindegyik szexuális segédeszközből szép számmal lehet találni a Vágyaim.hu színes kínálatában, így valóban csak rajtad áll, hogy milyen arzenállal indulsz neki a kalandnak.

Fontos megtalálni az egyensúlyt…

Ahogy fentebb hangoztattuk: önmagadat kényeztetni szexuálisan egészséges cselekedetnek minősül, amely számtalan előnnyel jár. Ezzel együtt azonban ezen a területen is felüti a fejét a túlzás: a túlzásba vitt önkielégítés ugyanis nem lesz jó hatással az életedre.

Ha mindenre a maszturbálás a válasz, ha az határozza meg a mindennapjaidat, akkor az már túlmutat az egészséges mértéken. Ilyenkor tanácsos szexuálpszichológushoz fordulni, de valljuk be, ez azért igencsak ritkának minősül, így érdemesebb inkább a jó oldalára, az előnyeire koncentrálni!


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Mit adjunk a céges ajándékozáskor a munkatársaknak, alkalmazottaknak?

A cégek életében gyakran vannak visszatérő események, amelyek évről évre megrendezésre kerülnek....

Munkáltatói márka disszonancia: ígéret és valóság konfliktusa

Amikor egy vállalat munkáltatói márkája és az álláskeresők által megélt valóság közötti...

Érdekességek a borról – Az ital, amely kultúrákat formált

A bor az egyik legrégebbi és legnemesebb ital, amely évezredek óta jelen...

Mibe érdemes becsomagolni a küldeményeket?

A csomagküldés során mindig a megfelelő csomagolóanyagot kell használni, ami legfőképpen a...