péntek , 18 október 2024
Kezdőlap Tippek Mit adjunk a céges ajándékozáskor a munkatársaknak, alkalmazottaknak?
Tippek

Mit adjunk a céges ajándékozáskor a munkatársaknak, alkalmazottaknak?

17
céges ajándékozás

A cégek életében gyakran vannak visszatérő események, amelyek évről évre megrendezésre kerülnek. Ezek közé tartozik többek között a céges ajándékozás is, amikor a vezetők ajándékkal kedveskednek a munkatársaiknak, dolgozóiknak, hogy így fejezzék ki a hálájukat, elismerésüket.

Ilyenkor persze mindig felmerül a kérdés, hogy mit adjunk, mi legyen idén a meglepetés, ami átadásra kerül? A válasz pedig nem is olyan egyszerű, hiszen vagy nem jut eszünkbe semmi frappáns ötlet, vagy pedig rájövünk, hogy azt, amit kitaláltunk, már a korábbi években ellőttük.

Szerencsére azért van megoldás, és nem kell üres kézzel állnunk karácsonykor, hiszen ma már szuper összeállításokat tudunk rendelni. A Hónap Ajándéka ajándékküldés karácsonyi ajándékcsomagok készítésével is foglalkozik, ha pedig feltérképezzük a kínálatukat, akkor láthatjuk, hogy ezt bizony profi módon teszik.

Mai írásunkban az ajándékozáshoz kívánunk egy kis segítséget, inspirációt adni és azt is elmondjuk, hogy miért szuper választások a fent említett cég ajándékcsomagjai.

Miért remek választások a minőségi ajándékcsomagok?

A céges ajándékozás során nagyon fontos, hogy kiváló minőségű termékeket nyújtsunk át. Ezek ugyanis hűen tükrözik a céges hitvallásunkat, miszerint a minőség kiemelten fontos, másrészt pedig méltó módon ki tudjuk fejezni általuk, hogy a megajándékozottak fontosak számunkra.

A fent említett cég ajándékcsomagjai kizárólag prémiumminőségű, kézműves termékeket foglalnak magukban, amik ráadásul gondosan lettek összeválogatva, és amiknek a csomagolása is rendkívül igényes.

A céges logóval ellátott üdvözlőkártya még személyesebbé teszi őket

Emellett az is fontos, hogy amennyire csak tudjuk és lehetséges, tegyük személyesebbé az ajándékot. Ezzel is azt üzenjük ugyanis, hogy figyelmesek vagyunk és beletettük az energiát abba, hogy valódi örömet okozzunk.

Az ajándékcsomagokhoz céges logóval ellátott üdvözlőkártyát is mellékelhetünk, amibe olyan üzenetet írhatunk, amilyet csak szeretnénk. Lehet szívhez szóló, amin el fognak érzékenyülni a megajándékozottak, de lehet kicsit könnyedebb hangvételű, sőt kifejezetten vicces is, amin jót mosolyognak.

Amire érdemes figyelni rendeléskor

Az év vége az az időszak, amikor sok alkalom van az ajándékozásra, ezt pedig a cégek nem restek kihasználni. Ilyenkor megnövekszik az igény az ajándékcsomagokra és több tucat rendelés érkezik. Fontos tehát, hogy mi is időben jelezzük, hogy pontosan milyen és hány darab összeállításra van szükségünk, nehogy kicsússzunk az időből!

Bízunk benne, hogy a mostani írásunkkal sikerült egy kis inspirációt adni a megfelelő ajándék megtalálásához. Az általunk bemutatott ajándékcsomagok tökéletes megoldást kínálnak, hiszen amellett, hogy prémiumminőségű, ízletes kézműves termékeket rejtenek magukban, a céges logóval ellátott üdvözlőkártyákkal személyesebbé is tehetők.

Csak egy dologra kell ügyelnünk: mielőbb adjuk le a rendelésünket, hogy az ajándékcsomagok időben elkészülhessenek!


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Munkáltatói márka disszonancia: ígéret és valóság konfliktusa

Amikor egy vállalat munkáltatói márkája és az álláskeresők által megélt valóság közötti...

Érdekességek a borról – Az ital, amely kultúrákat formált

A bor az egyik legrégebbi és legnemesebb ital, amely évezredek óta jelen...

Mibe érdemes becsomagolni a küldeményeket?

A csomagküldés során mindig a megfelelő csomagolóanyagot kell használni, ami legfőképpen a...

Te hogy szereted levezetni a feszültséget?

Manapság nincs olyan ember, akinek az élete ne lenne tele feszültséggel, hiszen...