kedd , 30 április 2024
Kezdőlap Tippek Családi pihenés az ellenállhatatlan Karintiában
Tippek

Családi pihenés az ellenállhatatlan Karintiában

463
hotel otp birkenhof karintia ausztria

Nem kell repülőre ülni ahhoz, hogy valami szépet lássunk, ami azért mégis más, mint az otthoni környezet. Sok szép földrajzi és történelmi kinccsel rendelkezik hazánk is, mégis igazi magas hegyeket csak a szomszédos országokban találhatunk. Manapság már nem okoz szinte senkinek nehézséget, hogy néhány 100 km-t vezessen annak érdekében, hogy elutazzon a kijelölt célállomásig.

Karintia, a népszerű üdülőhely

Sok szempontot kell figyelembe venni, ha egy többgyermekes család indul útnak, de a felejthetetlen élményekért és a páratlan környezeti élményért mindenképpen megéri. Elég csak a nyugati szomszédunkhoz, Ausztriába utazni, hogy máris azt érezhessük, hogy egy totálisan másik világba csöppentünk. A Hotel OTP Birkenhof**** családbarát szálloda, amely festői környezetével és luxusszínvonalú szolgáltatásaival méltán egyre népszerűbb üdülőhely a magyarok és a más országból érkező turisták számára is.

Maga a hotel Ausztria legdélebbi tartományában, Karintiában helyezkedik el, és már ez az adottság is magában hordozza, hogy itt aztán senki sem fog unatkozni. Karintiának igazán komfortos a klímája, az év bármely időszakában látogatható és szerteágazó programkínálattal rendelkezik, amely vonzerőt jelent gyereknek, felnőttnek egyaránt.

A szálloda nem csupán családbarát, hanem gyermek- és kutyabarát is, ami azt jelenti, hogy nem kell otthon hagyni a felhőtlen nyaralás érdekében még a négylábú családtagot sem. A kutyusokat meglepetésekkel és bónusz simikkel várják, cserébe nekik is be kell tartani a házirendet.

Karintia kártyával még könnyebb!

Akik már jó előre tisztában vannak vele, hogy számukra az aktív pihenés fogja jelenteni a kikapcsolódást és be szeretnék járni ezt a tartományt, azoknak mindenképpen javasolt, hogy szerezzék be a Karintia kártyát, amely a szálloda recepcióján is kapható. Ezzel a kártyával számos program és látnivaló kedvezménnyel vagy akár ingyenesen látogatható.

Attól függően, hogy Önnek és családjának mi éppen a szimpatikus, választhat a városnéző vagy a természetközeli programok közül. A több mint 120 ingyenes lehetőség között szerepel kastély-, vár- vagy múzeumlátogatás, kirándulás kilátókhoz, séta panorámautakon, ingyenesen igénybe vehetők bizonyos felvonók, és részt vehetnek a vendégek hajókirándulásokon is. A Karintia kártya megvásárolható a Birkenhof Hotel recepcióján akár mindössze csak egy hétre vagy akár egy teljes szezonra is.

Osztrák környezetben magyaros vendégszeretet

Aki nem nagyon szeret külföldi környezetben időzni, azok számára jó hír, hogy a Birkenhof Hotel magyar tulajdonú és magyar személyzettel rendelkezik. Így a hozzájuk érkezőknek nem kell megküzdeni a nyelvi nehézségekkel, sőt magyaros vendégszeretet, kedves pincérek, recepciósok, animátorok fogadják a vendégeket.

Ezenfelül nem kell lemondani a hazai gasztronómiai ízekről sem. Ugyan a helyi specialitásokat is felvonultatja a szálloda személyzete, de bőven lehet találkozni magyaros ételekkel is, mint ahogy a nemzetközi konyha remekeivel is.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

Friss

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hazánkba is megérkezett az új streetwear márka

A streetwear stílusirányzat mindig is több volt annál, mint hogy nagy márkák...

Hogyan lehetsz ingatlanközvetítő?

Nemcsak fiatalok, hanem idősebbek is érdeklődnek az ingatlanközvetítő szakma iránt. Van, aki...

Miből ismerhető fel, ha kutyánk allergiás?

Bármennyire is szomorú, a kutyusok éppúgy allergiásak lehetnek, mint mi emberek. Ennek...

Nagy szerelmi útmutató a Kos csillagjegyűekhez: hogyan szerezd meg és tedd boldoggá?

A párkeresés, randizás egy izgalmas dolog, ugyanakkor rengeteg a kérdőjel: vajon hogyan...