kedd , 18 június 2024
Kezdőlap Család Most jön a nappalik nagy vizsgája!
Család

Most jön a nappalik nagy vizsgája!

226
nappali bútor

Az év végével mindig megszaporodnak a vendégeskedések, különösen karácsony táján igaz ez, amikor a családok és barátok egymást látják vendégül. Mindenki szervezi a közös ebédeket, vacsorákat, szinte minden napra jut egy meghívás, vagy épp neked kell készülődni.

Persze akadnak olyan háztartások, ahol bőségesen jut hely az ilyen alkalmaknak, ám akad, ahol ezt csak nagy rendezkedés és szűkösködés után tudják csak megoldani. A nappali általában a legtöbbször kiválasztott helyiség, itt gyűlik össze minden rokon, barát, itt áll a karácsonyfa is. Így aztán ez a helyiség lesz az, amely az év végén elég komoly vizsgahelyzetbe kerül. Ha megfelelt, akkor jó neki, ám jaj annak, amelyik megbukik.

A nappali (is) lássa el a funkcióját!

Amikor végignézed a Prémium bútoráruház nappali szekciójának termékeit, akkor az lebegjen a szemed előtt, hogy ezeknek a bútoroknak meghatározott céljuk van. Vagyis be kell tölteniük egy bizonyos szerepet ahhoz, hogy a nappali valóban el tudja látni a funkcióját.

Ehhez persze először azt kell meghatározni, hogy mire is szeretnéd használni a nappalidat. Sőt, még azt is alaposan végig kell gondolni, hogy hány személy fogja használni ezt a helyiséget.

A képlet azonban csalóka! Mindenképpen úgy számolj, hogy a teljesen átlagos napokon hányan fogtok ott időzni, és ahhoz mérten határozd meg, hogy hány kanapé vagy fotel kell majd. Persze ideiglenes ülőalkalmatosságokról sem árt gondoskodni, azonban erre is csak akkor van szükség, ha gyakran járnak nálatok vendégek.

A dohányzóasztalt és a TV-állványt is ennek szellemében érdemes kiválasztani a Prémium bútoráruház kínálatából.

Teremts otthonos atmoszférát!

A bútorok nyilvánvalóan rettentő fontosak, ugyanakkor akad még más is, ami elengedhetetlen az otthonosság érzetének kialakításához.

Ez pedig nem lesz más, mint a textíliák válogatása, valamint a fények.

A textíliák újragondolásával lehet a leghatékonyabban megteremteni a kívánt hangulatot, míg a fényekkel játszva hol otthonos, hol praktikus célokat érhetünk el.

Ha kell, változtass!

Talán mondani sem kell, de ha az ünnepek alatt rengeteg kényelmetlen helyzetet teremtett számodra a nappalid, akkor mindenképpen érdemes felvenni a 2024-es projektek közé, hogy kicsit frissíted, a saját és a családod igényeihez igazítod a berendezést, hogy akár a szűkebb családi kör ül le, akár a tágabb család gyűlik egybe, mindenkinek minden körülmények között meglegyen a helye!

Ehhez természetesen nagy valószínűséggel szükséged lesz új bútordarabokra is, amiket megtalálsz a Prémium bútoráruház kínálatában. Tervezz, válogass bátran, ha pedig elakadnál, akkor keresd fel az áruházat, és segíteni fognak neked.

Ha tehát úgy érzed, hogy az ünnepek során a nappalid csúnyán leszerepelt, akkor mindenképp vedd fel a jövő évi feladatok közé annak felújítását!


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Mit kezdjünk az akaratossággal? – Útmutató a dackorszak kihívásaihoz

Deliága Éva pszichológus és Lovász Hajnalka pedagógus Mit kezdjünk az akaratossággal? –...

A botcsinálta boszi a tengernél könyvajánló

Jill Murphy A botcsinálta boszi a tengernél című könyve izgalmas kalandba csábítja...

Owlet bébifigyelő kamera és zokni

Legyen minden pillanat nyugodt a babával Az Owlet sokkal többet nyújt egy...

QS-rangsor: az ELTE átvette a vezetést Magyarországon

Az ELTE mintegy 140 helyet javítva a tavalyi eredményén idén az 564....