szombat , 27 április 2024
Kezdőlap Család Új, panorámás okosotthonok a BudaParton
Család

Új, panorámás okosotthonok a BudaParton

215
budapart

Már a kilencedik épület lakásaira indult el az előregisztráció a BudaParton.

Újabb 141 lakásra lehet előregisztrálni Újbuda dinamikusan bővülő új városnegyedében, a BudaParton. A BudaPart OTTHONOK ’K’ épület 8 emeleten, a nemrég átadott 2 hektáros központi park mellett várja az érdeklődőket. A lakóépület elhelyezkedésének köszönhetően a városnegyed talán egyik leginkább természetközeli épülete lesz, hiszen a park közelsége mellett a Lágymányosi-öböl is karnyújtásnyira található.

Az új épület innovatív építészeti és építéstechnológiai megoldások tárházát ötvözi, jól illeszkedve a BudaPart már kialakult építészeti arculatához, mégis egyedi formavilággal, anyaghasználattal és önálló karakterrel rendelkezik. A geotermikus hőszivattyúval ellátott épület megújuló energián alapuló, egyedileg szabályozható fűtő-hűtő rendszere energiatakarékos, környezettudatos és fenntartható megoldás, a ’K’ épület ilyen szempontból is úttörő a BudaParton.

A karakteres, nyolc emeletes épületben 141 lakás található, az épület szárnyai pedig egy tágas belső kertet ölelnek körbe. Az új épület a tavaly ősszel átadott 2 hektáros központi park mellett épül, ahol többek között közösségi kert, kutyafuttató és hamarosan egy többgenerációs játszótér szolgálja majd az itt lakók kényelmét, és teszi lehetővé a biztonságos, közös kikapcsolódást. A Lágymányosi-öböl, közvetlenül az épület közelében, további lehetőségeket kínál a minőségi pihenésre és feltöltődésre.

Budapest modern történetének legnagyobb városnegyed-fejlesztése már közel a felénél jár. A BudaPart legújabb ütemében a fókusz a közlekedés és a közösségi terek fejlesztésére kerül, ezzel tovább bővül a már egyébként is színes szolgáltatási mix. Jelenleg is közel 40 szolgáltató, több étterem, kávézó, szupermarket, gyógyszertár, fitneszterem várja az itt lakókat, dolgozókat, és az ide látogatókat. Ezzel válik teljessé a „15 perces város” gyalogosbarát koncepciója, amelyben a lakóépületek, a szolgáltató és kereskedelmi egységek, az irodaházakban lévő munkahelyek kellemesen széles, „sétálásra ösztönző” utcákon keresztül érhetők el.

„Jelenleg a beruházás hetedik fázisában tartunk, és már a kilencedik lakóház értékesítését kezdjük el. A négy irodaházzal, az ősszel megnyílt Radisson business szállodával és a meglévő szolgáltatásokkal teljes értékű városnegyedként tudunk működni, melyben még mindig sok a fejlődési potenciál.”

– mondta Kiss Ákos, a Property Market ügyvezetője.  Ahhoz, hogy valaki budaparti lakos legyen, több kedvezmény és hitelkonstrukció is a segítségére lehet, hogy megtalálja álmai otthonát vagy befektetését.

Részletek és bővebb információ: https://brk.eloregisztracio.budapart.hu/hu


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

A CEU Határtalan Tudás előadássorozatán részt vett kiváló magyar tudósok előadásaiból tanulhatnak...

Informatikai pályaorientációs napon segítik az iskolás lányok elhelyezkedését

Lányoknak szóló informatikai pályaorientációs napot szervez a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatika...

Két új szakot indít az International Business School

Nem csak a diákok érdeklődésére, hanem a diplomás munkavállalókat foglalkoztató piaci igényekre...

Sárkánykaland – Zenés-filmes szárnyalás gyereknapi programok

A tavalyi vastapsos sikert arató filmkoncert után, idén az Így neveld a...