szombat , 27 április 2024
Kezdőlap Gazdaság Magyarországon nyit irodát a Nagarro
Gazdaság

Magyarországon nyit irodát a Nagarro

145
nagarro

Megnyitotta első magyarországi irodáját a digitális mérnöki szolgáltatások globális piacvezető vállalata, a Nagarro, amely az új telephellyel egyszerre kívánja bővíteni európai és erősíteni nemzetközi jelenlétét. A vállalat stratégiájának része, hogy tevékenységét kiterjessze a régióban.

A Budapest belvárosában, a Bank Centerben nemrég megnyílt iroda kiváló lehetőséget teremt a Nagarro számára, hogy Európa szerte szélesítse ügyfélkiszolgálását. A modern, fejlett technológiával felszerelt iroda nem csupán a munkatársak kreativitását és szoros együttműködését támogatja, de utat nyit a növekedés és az innovatív megoldások előtt is. A vállalat célja, hogy magyarországi irodája minél több hazai tehetséget vonzzon magához.

„Ez az új piac rendkívül izgalmas lehetőségeket kínál számunkra. Úgy véljük, Magyarország felvétele a Nagarro globális térképére nagymértékben hozzá fog járulni nemzetközi szolgáltatásaink és piaci jelenlétünk regionális erősítéséhez. Az európai terjeszkedés és a térségben dolgozó tehetségek bevonása stratégiai jelentőségű vállalatunk számára. Ez a lépés nem csupán a Nagarro folyamatos növekedését igazolja, de egyben jól mutatja, mennyire fontos számunkra, hogy a legjobb szolgáltatásokat és innovatív megoldásokat nyújtsuk ügyfeleinknek világszerte” – mondta Andrei Doibani, a kelet-európai régió igazgatója.

Az expanzió meghatározó mérföldkő a Nagarro folyamatos növekedésében, és bizonyítja, hogy ez a stratégiai lépés megerősíti piaci jelenlétét, és új lehetőségeket nyit a társaság szolgáltatási régiójában. A régió ügyféligényeinek kiszolgálására szakosodott csapatokban több mint 1000 szakértő dolgozik, akik három országban, Romániában, Lengyelországban és Magyarországon, összesen nyolc irodából – Bukarest, Brassó, Kolozsvár, Craiova, Nagyszeben, Temesvár, Varsó és Budapest – végzik munkájukat.


A Nagarróról

A Nagarro a digitális mérnöki szolgáltatások globális piacvezető vállalataként segíti ügyfelei gördülékeny és innovatív működését, valamint digitális fejlődését, amely piaci előnyt biztosít számukra. A vállalatot merész, agilis és globális imázs, valamint „CARING” szemlélete és az úgynevezett „Fluidic Enterprise” vízió jellemzi. A Nagarro jelenleg 36 országban több mint 19 ezer embert foglalkoztat. További információért látogasson el a www.nagarro.com weboldalra!



Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Tanműhely nyílt a jövő villanyszerelőinek Tatabányán

Immár a kilencedik helyszínnel bővül az E.ON országos tanműhely-hálózata a jövő villanyszerelőinek...

Kapacitásbővítés a München és Debrecen közötti Lufthansa járatokon

A BMW Group debreceni gyára és a Lufthansa együttműködése révén kapacitás bővítés...

BMW Group – Rimac Technology hosszútávú partnerség

A BMW Group és a horvátországi központú Rimac Technology hosszútávú partnerséget jelent...

Júniusban indul a közvetlen Kanton-Budapest járat

Június 27-től a China Southern Airlines heti négyszer közlekedő járatot indít Kantonba,...