hétfő , 15 április 2024
Kezdőlap Tippek Ne hidd, hogy a home office-nak leáldozott!
Tippek

Ne hidd, hogy a home office-nak leáldozott!

92
grafikus tanfolyam

A járvány elmúltával egyre többen térnek vissza az irodába dolgozni, a cégvezetők többsége már nem preferálja a home office-t, maximum a hibrid munkavégzést engedélyezik. Ez bizonyos szempontból jó, de sok olyan introvertált személy is akad, aki szívesebben dolgozna továbbra is otthonról.

Ha te is közéjük tartozol, akkor olvasd el cikkünket, amelyben végigvesszük, melyek azok a munkák, amelyeket vállalkozóként is tudsz végezni úgy, hogy akár ki sem kell tenned a lábad a lakásból.

Grafikus

Az utóbbi évek legnépszerűbb szakmája ez, és valószínűleg a jövőben is nagy szükség lesz kreatív szakemberekre. Ha tehát érdekel ez a lehetőség, iratkozz be a The Bright Academy grafikus tanfolyamára.

Már maga a képzés is online végezhető, a jelentkezést követően azonnal neki is állhatsz tanulni. A tananyagot szöveges és videós formában kapod meg, hogy mennyit gyakorolsz közben, az csupán rajtad áll.

Minden hasznos információhoz hozzájuthatsz, ami a szakmát érinti, szó esik például a saját márkakönyvről, megtanulhatod az Adobe Photoshop, az Adobe Indesign és az Adobe Illustrator használatát, de a szabadúszóvá váláshoz is kapsz tippeket.

Végzett grafikusként hozz létre egy portfóliót, vállalj el kisebb munkákat is, előbb-utóbb pedig híre megy a tehetségednek, és nagyobb projektekbe is belevághatsz. Ez is egy jól fizető, otthonról végezhető munka, ha kreatívabb vagy az átlagosnál, érdemes elgondolkodnod ezen a lehetőségen.

Legyél programozó!

Ha eleve azzal telnek a mindennapjaid otthon, hogy a gépet nyomod, akkor lehetnél programozó is. Ne hidd, hogy nem állnád meg a helyed, igaz, kell némi kitartás ahhoz, hogy profi legyél – és persze a matematikával, informatikával sem állhatsz hadilábon.

A The Bright Academy többféle programozó képzést is indít, ez segíthet abban, hogy eldöntsd, akarsz-e komolyabban foglalkozni a dologgal. De a Programozó, webfejlesztő tanfolyamok kínálatban webdesigner képzést is találsz, így ha inkább ez vonz, ennek kezdj neki. Ez a munka is végezhető otthonról.

A tananyagot később is bármikor elérheted, tudsz tehát gyakorolni rendszeresen. A saját időbeosztásod szerint tanulhatsz, egy-egy részt többször is megnézhetsz. A színes ábrák, képek is segítik a megértést.

Segítő szakma érdekelne?

Ha nem vagy IT-guru, és most elkeseredtél a fentieket olvasva, hogy csak olyan home office munkák vannak, amikhez kell számítógépes tudás, ne búslakodj! A segítő szakmák többsége is végezhető otthonról: ilyen esetben a lakásodon fogadhatod a klienseidet.

Lehetsz például coach vagy táplálkozási tanácsadó, de akár lakberendező is. Ha valóban introvertált vagy, és nem szívesen mész emberek közé, akkor ezek közül bármelyik szakma jó lehet neked.

Itt ugyanis a személyes kapcsolódásokon van a hangsúly, egyszerre csak egy emberre kell figyelned, ami talán nem veszi el annyi energiádat, mintha egy zsúfolt irodában kellene ülnöd egész nap, és mindenkihez szólni egy-egy jó szót.

A fent említett oldalon ilyen jellegű képzések is elérhetők, nézz ott szét, és találd meg azt, ami neked való!


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Hogyan lehetsz ingatlanközvetítő?

Nemcsak fiatalok, hanem idősebbek is érdeklődnek az ingatlanközvetítő szakma iránt. Van, aki...

Miből ismerhető fel, ha kutyánk allergiás?

Bármennyire is szomorú, a kutyusok éppúgy allergiásak lehetnek, mint mi emberek. Ennek...

Nagy szerelmi útmutató a Kos csillagjegyűekhez: hogyan szerezd meg és tedd boldoggá?

A párkeresés, randizás egy izgalmas dolog, ugyanakkor rengeteg a kérdőjel: vajon hogyan...

5 tipp a tavaszi bőrápoláshoz

Most már vitathatatlanul itt a tavasz, és a természet megújulásával egyidejűleg érdemes...