hétfő , 15 április 2024
Kezdőlap Gazdaság Új generációs online fizetési megoldások
Gazdaság

Új generációs online fizetési megoldások

66
Saferpay bizpay online fizetés

A folyamatos fejlesztéseknek, frissítéseknek hála ma már rengeteg módszer közül lehet választani, ha elektronikus fizetésről beszélünk. Kereskedők számára is többféle szolgáltatás érhető el, amelyek ráadásul testreszabhatóak, és hatékony fizetési megoldást fogunk kapni végeredményül.

Mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illeszkedő eszközt

A BizPay a Worldline szolgáltatásaival Magyarországra is elhozta a Saferpay 3 csomagját is, amelyek más-más helyzetben nyújtanak fizetési megoldást. Az első a Saferpay Go, ami leginkább induló vállalkozásoknak, valamint kis- és középvállalkozásoknak nyújt ideális lehetőséget abban az esetben, ha webshop nélkül szeretnének online vagy offline értékesíteni. Ez egy forradalmian új módszer, ami minden szokásos fizetési eszköz használatát teszi lehetővé anélkül, hogy szükség lenne technikai integrációra.

A Saferpay Go egyszerű és biztonságos vásárlás-/fizetésfeldolgozást nyújt, minden előnyével együtt a digitális csatornákon és eszközökön keresztül. Mail/Telefonos (MOTO) fizetés lehetősége is megtalálható benne. Mobilfizetésekhez egyedi fizetési linkek és QR-kódok is létrehozhatóak a segítségével. A Saferpay Backoffice funkcióval a tranzakciók és a beállítások teljes kezelése és áttekintése is lehetséges. Kockázatkezelés és felhasználói adminisztráció is található benne, valamint megfelel a PCI DSS, PSD2 és 3-D Secure 2 biztonsági szabványoknak is. A DCC segítségével dinamikus valutaváltás is elérhető a nemzetközi ügyfeleknek.

A Saferpay Go rendkívül egyszerűen használható, a Wordline szolgáltatásával pedig a gyors engedélyezés fogja biztosítani a zökkenőmentes fizetési élményt.

Webshopoknak is elérhető megoldás

A Saferpay Easy megfelelő fizetési szolgáltatást nyújt, amivel egyedi fizetési oldalak, QR-kódos fizetés és más kényelmi funkciók is elérhetőek. Egyedi webshophoz illeszkedő felületek alakíthatóak ki. API segítségével a fizetések teljesen automatizálhatóak. A Saferpay bővítmények könnyen integrálhatóak az ismertebb “dobozos” webáruházakhoz.

A dinamikus valutaváltás a DCC segítségével itt is elérhető, hogy a nemzetközi ügyfelek is egyszerűen tudjanak vásárolni.

Az üzleti alkalmazások sem maradnak ki a sorból

Ehhez a Saferpay Flexre lesz szükség, ami lehetővé teszi a Saferpay teljes körű szolgáltatásainak a hozzáférést. Fizetési folyamatok, interfészek testreszabása, egyedi fizetési oldalak és felületek létrehozása. Minden szokásos fizetési eszközt el tud fogadni, a Saferpay Backoffice itt is a segítségünkre lesz, hogy minden visszatekinthető legyen. Tokenizáció és 13 virtuális terminál is elérhető, valamint az Omnichannel megoldás is benne van. A Saferpay mezők és tételes feldolgozás is lehetséges. A 3 új szolgáltatáscsomagnak köszönhetően mindenki megtalálhatja azt a megoldást, ami a legjobban illeszkedik az igényeihez és a vállalkozásához.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Júniusban indul a közvetlen Kanton-Budapest járat

Június 27-től a China Southern Airlines heti négyszer közlekedő járatot indít Kantonba,...

Mérföldkövéhez érkezett a világrekorder kötélhíd építése

A BME Építőmérnöki és Gépészmérnöki Kara oktatóinak közreműködésével tervezett „Nemzeti összetartozás hídja”...

30 százalékos díjkedvezmény az európai szabadalmi díjakból

Az Európai Szabadalmi Hivatal (EPO) bejelentette, hogy 2024. április 1-jétől mikroszervezetek számára...

Gyorsabban, de jóval drágábban találhatunk szakembert idén

Tovább mérséklődött a szakemberhiány az építőiparban. Az átlagos várakozási idő 52 napra...