szerda , 24 július 2024
Kezdőlap Tech Gyors és megfizethető WiFi 7 opciók KKV-knak
Tech

Gyors és megfizethető WiFi 7 opciók KKV-knak

226
zyxel wifi 7 internet
Kép forrása: Pexels

Az új NWA130BE páratlan sebességet és rendkívül alacsony késleltetési időt kínál, hogy a modern munkahelyek WiFi kapcsolatát felturbózza.

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia alapú felhőalapú hálózati megoldások vezető szállítója, piacra dobta az NWA130BE – BE11000 WiFi 7 Triple-Radio NebulaFlex hozzáférési pontot (AP). Mivel a WiFi 7-támogatott eszközök 2024-ben válnak általánossá, az NWA130BE lehetővé teszi a kis- és középvállalkozások (KKV-k) számára, hogy páratlan hálózati sebességet, kapacitást és a lehető legjobb WiFi élményt élvezhessék.

Az NWA130BE vállalati szintű WiFi 7 teljesítményt nyújt, egyszerű telepítéssel és kezeléssel, a kisebb vállalkozások számára is megfizethető áron. Lehetővé teszi a KKV-k számára, hogy élvezzék a legújabb vezeték nélküli szabvány összes előnyét, jövőbiztosságát és beruházásvédelmét, és kihasználják a Zyxel Networks Nebula felhőkezelő platformjának előnyeit a hálózati eszközök távoli konfigurálásához, felügyeletéhez és vezérléséhez.

„Az NWA130BE bevezetésével a Zyxel Networks új mércét állít fel az üzleti környezetek prémium kapcsolódási lehetőségei terén”

– mondta el Kell Lin, a Zyxel Networks hálózati megoldások üzletágának vezető alelnöke. „Az NWA130BE ötvözi a csúcstechnológiát az átgondolt tervezéssel, kivételes teljesítményt és egyszerűsített kezelést biztosít a Nebula platformunkon keresztül.”

zyxel wifi 7 online

A WiFi 7 frissítésekhez a legjobb megoldás

Az NWA130BE háromsávos BE11000 architektúrával büszkélkedhet, amely akár 11 Gbps sebességet is támogat, és extra széles, 320 MHz-es csatornái révén kétszer akkora sávszélességet biztosít, mint a WiFi 6, amely kizárólag a WiFi 7 eszközökhöz tartozik. Emellett Qualcomm Quad-Core CPU-t tartalmaz a robusztus teljesítmény érdekében, valamint 4K QAM és Multi-Link Operation (MLO) képességeket, amelyek akár 20%-kal növelik a csúcs adatátviteli sebességet és csökkentik a késleltetést.

Az NWA130BE megkönnyíti a WiFi 7-re való frissítést a két 2,5G Ethernet-portnak köszönhetően, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kihasználják a megfizethető 2,5G switcheket, így nincs szükség költséges újrakábelezésre. A két 2,5G porttal az NWA130BE nagyobb rugalmasságot és értéket biztosít az ügyfelek számára – a piacon jelenleg kapható hasonló hozzáférési pontok jellemzően csak egyetlen 2,5G porttal rendelkeznek.

Minimalizált interferencia

A megfelelő jel megkülönböztetése és a zaj figyelmen kívül hagyása kulcsfontosságú a legjobb WiFi teljesítmény eléréséhez. Téglalap alakú kialakításának köszönhetően az NWA130BE maximalizálja az antennák közötti távolságot az erősebb jel-zaj arány (SNR) és a csökkentett interferencia érdekében, ami létfontosságú a zsúfolt vagy nagy sűrűségű munkaterületek esetében. Emellett exkluzív RF-first kialakítása a fejlett RF-szűrő és a fejlett celluláris koegzisztencia funkciók révén minimalizálja a potenciális interferenciát, beleértve a közeli WiFi csatornák és a 4G/5G mobilhálózatok interferenciáját is.

zyxel wifi 7

AI-alapú WiFi menedzsment és egységes biztonság

A hálózati szolgáltatás biztosítása alapvető fontosságú az üzleti hatékonyság és termelékenység szempontjából, de kihívást jelenthet, ha a vállalkozások méretnövekedése miatt.  A Zyxel Networks Nebula felhőjébe zökkenőmentesen integrált NWA130BE központi irányítást és teljes körű láthatóságot biztosít a vállalkozások számára a hálózatukról. A Nebula AI-alapú WiFi Aid és Wireless Health funkciói automatikusan diagnosztizálják a hálózati hozzáférési problémákat a vezeték nélküli ügyfelek teljes belépési útja során Emellett megoldják a gyakori WiFi problémákat, így a rendszergazdáknak időt takarítanak meg a fárasztó hibaelhárítással.

A vállalkozások a Nebula Connect & Protect Plus (CNP+) szolgáltatását is használhatják, amely egy felhőalapú biztonsági szolgáltatás és közvetlenül az AP-hez kapcsolódik. Ez további védelmet nyújt a felhasználóknak a rosszindulatú szoftverekkel, adathalászattal és rosszindulatú webhelyekkel szemben. A rendszergazdák közvetlenül az AP-n keresztül, a meglévő hálózati infrastruktúra módosítása nélkül valósíthatják meg a biztonsági irányelveket.

Az NWA130BE-ről és a Zyxel Networks átfogó hálózati megoldásairól további információkat a https://www.zyxel.com/global/en/products/wireless/be11000-wifi-7-triple-radio-nebulaflex-access-point-nwa130be weboldalon talál.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Nagy hatótávolságú elektromos rollert jelentett be a LAMAX

A LAMAX eCruiser SC30 akár 50 km-es hatótávolságával, felfújható, defektálló gumiabroncsaival, valamint...

Az állkapocs mozgását és a környezeti zajszintet is elemzi az LG új, grafénnel készült TONE Free fülhallgatója

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb TONE Free fülhallgatóját, amelyet a lenyűgöző...

Bemutatkozik a Samsung Extra széles alulfagyasztós hűtőszekrénye

A Samsung bejelentette az új Extra széles alulfagyasztós hűtőszekrényének[1] európai bevezetését. A...

Néhány szó a telefonok védelméről

Hogyan tudod maximálisan megóvni az okostelefonodat? Természetesen nemcsak az ujjlenyomat-olvasó meglétére kell...