szerda , 24 július 2024
Kezdőlap Család A botcsinálta boszi a tengernél könyvajánló
Család

A botcsinálta boszi a tengernél könyvajánló

71
A botcsinálta boszi a tengernél könyv

Jill Murphy A botcsinálta boszi a tengernél című könyve izgalmas kalandba csábítja az olvasókat a tenger varázslatos világába. A mesében megismerkedhetünk Borka boszorkánnyal, aki nem éppen a legügyesebb varázsló a világon, de a humorérzéke annál kifinomultabb. Borka ezúttal a tengerpartra utazik, hogy ott pihenjen egy kicsit, de hamarosan belekeveredik egy izgalmas kalandba.

A tenger mélyén egy sellőlány rekedt, akit Borka segítségével kell kiszabadítani. A boszorkánynak ehhez a varázslatai mellett a bátorságára és a leleményességére is szüksége lesz. A kaland során Borka új barátokat is szerez, és megtanulja, hogy a varázslat nem csak a pálcáról szól, hanem a kedvességről, a bátorságról és a segítőkészségről is.

A botcsinálta boszi a tengernél remek választás azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a kalandokat, a varázslatot és a humort. A könyv izgalmas története tele van tanulsággal, és arra ösztönzi az olvasókat, hogy higgyenek magukban és a bennük rejlő varázslatban.

A könyv a Móra Kiadó gondozásában jelent meg, és 6 éves kortól ajánlott.

A szerzőről:

Jill Murphy ausztrál írónő és illusztrátor, aki számos gyerekregényt írt már. Könyvei tele vannak humorral, kalanddal és varázslattal, és az egész világon népszerűek a gyerekek körében. Murphy díjnyertes illusztrátor is, és munkáiért számos elismerést kapott.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Az önállóság alapja a megtakarítás

A 14 és 18 év közötti fiatalok 56 százalékának van valamennyi pénzbeli...

A magabiztos szülő: Útmutató a tudatos neveléshez

Bojti Andrea A magabiztos szülő – A kételyektől a tudatosságig című könyve...

Idén férhetnek hozzá a pénzükhöz a legelső Babakötvényesek

Nagykorúságukkal sok pénz ütheti azoknak a fiataloknak a markát, akiknek a szüleik...

Amikor a bank fizet az ügyfélnek

Bevezetése óta félmillió buszjegyet vásároltak a K&H+ mobilbanki szolgáltatásban az ügyfelek. Immár...