kedd , 22 október 2024
Kezdőlap Család A botcsinálta boszi a tengernél könyvajánló
Család

A botcsinálta boszi a tengernél könyvajánló

120
A botcsinálta boszi a tengernél könyv

Jill Murphy A botcsinálta boszi a tengernél című könyve izgalmas kalandba csábítja az olvasókat a tenger varázslatos világába. A mesében megismerkedhetünk Borka boszorkánnyal, aki nem éppen a legügyesebb varázsló a világon, de a humorérzéke annál kifinomultabb. Borka ezúttal a tengerpartra utazik, hogy ott pihenjen egy kicsit, de hamarosan belekeveredik egy izgalmas kalandba.

A tenger mélyén egy sellőlány rekedt, akit Borka segítségével kell kiszabadítani. A boszorkánynak ehhez a varázslatai mellett a bátorságára és a leleményességére is szüksége lesz. A kaland során Borka új barátokat is szerez, és megtanulja, hogy a varázslat nem csak a pálcáról szól, hanem a kedvességről, a bátorságról és a segítőkészségről is.

A botcsinálta boszi a tengernél remek választás azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a kalandokat, a varázslatot és a humort. A könyv izgalmas története tele van tanulsággal, és arra ösztönzi az olvasókat, hogy higgyenek magukban és a bennük rejlő varázslatban.

A könyv a Móra Kiadó gondozásában jelent meg, és 6 éves kortól ajánlott.

A szerzőről:

Jill Murphy ausztrál írónő és illusztrátor, aki számos gyerekregényt írt már. Könyvei tele vannak humorral, kalanddal és varázslattal, és az egész világon népszerűek a gyerekek körében. Murphy díjnyertes illusztrátor is, és munkáiért számos elismerést kapott.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A láthatatlan fonal – szívmelengető mese a szeretetről és az elválásról

Patrice Karst A láthatatlan fonal című meséje egy olyan történet, amely megérinti...

Meleg plédet vagy ágytakarót keresel, de nem tudod, mi alapján dönts?

Amikor egy puha, meleg plédet magunkra terítünk, egyfajta biztonságban érezzük magunkat. Nemcsak...

Anya, kérek még! – Hozzátáplálás egyszerűen

Ambrus Éva könyve, az Anya, kérek még! egy igazi kincsbánya minden olyan...

Apakulcs – Hogyan kapcsolódjunk a gyermekünkhöz?

Egy apa és fia különleges kapcsolata Süveges Gergő, a hazai irodalom egyik...