vasárnap , 8 szeptember 2024
Kezdőlap Tech Néhány szó a telefonok védelméről
Tech

Néhány szó a telefonok védelméről

97
telefon tok

Hogyan tudod maximálisan megóvni az okostelefonodat? Természetesen nemcsak az ujjlenyomat-olvasó meglétére kell gondolni a kérdés kapcsán: az eszköz fizikai védelméről is gondoskodni kell.

A legtöbb gyártó kínál tokot és fóliát is az adott készülékhez, de a forgalmazóknál is be lehet ezeket szerezni. Sőt! A CoolMobile.hu oldalán például hatalmas a választék iPhone 15 Pro tok és üvegfólia termékekből is, igényeink szerint választhatunk közülük.

Nem mindegy, milyen a tok!

Már a telefonválasztás önmagában sem egyszerű dolog, hiszen számos szempontot kell figyelembe venni. Mekkora a memória, milyen a chip, minőségi-e a kamerarendszer, mekkora a képfelbontás, meddig bírja az aksi? – ezek mind olyan tényezők, amelyeket nem árt alaposan megvizsgálni.

Persze a nőknél sok esetben az is mérvadó lesz, milyen a telefon színe, illik-e majd a ruhaszettekhez? Ha pedig ez alapján hoztuk meg a végső döntést, teljesen természetes, hogy nem nagyon akaródzik egy ormótlan tokot venni a készülékre, amely teljesen elcsúfíthatja a mobil kinézetét.

Szerencsére azonban kaphatók átlátszó szilikontokok is – amelyek a védelmet is szolgálják, ugyanakkor a készülék hátlapját is láthatóvá teszik. Az iPhone 15 Pro tok esetében is találunk ilyen modellt a fent említett webáruházban.

További dizájnos, megbízható tokok

Az is fontos lehet még a tok rendelése során, hogy az rendelkezik-e valamilyen extrával a kivitelét illetően. Sokan keresik például a bőrtokokat is, de a kártyatartóval felszerelt szilikontokok is nagyon népszerűek.

Ezekbe ugyanis van mód eltenni a diákigazolványt, a menzakártyát vagy épp a buszbérletet: épp ezért választ sok fiatal ilyen típust. Mások viszont a különleges dizájnra hajtanak: a CoolMobile.hu iPhone 15 Pro tok kínálatában rózsaszín csillámos tok is kapható.

Érdemes lehet még egy pillantást vetni a MagSafe FineWoven-szövettokokra is: ezeket a vezeték nélküli töltéshez tervezték. Csodás színekben rendelhetők ezek is.

Megemlítjük még a fliptokokat, amelyek nemcsak a hátlapot, hanem a teljes készüléket védik, mindez azonban nem jelenti azt, hogy az üvegvédő fóliáról el szabad feledkeznünk.

Aki biztosra szeretne menni, az válasszon ütésálló telefontokot. Bár ezek kinézetre nem olyan tetszetősek, mint a szilikon változatok, bizonyos esetekben ezek javasoltak. Aki rendszeresen sportol, túrázik vagy olyan helyen dolgozik, ahol gyakrabban van kitéve a telefon a leesés veszélyének, annak ezt a modellt érdemesebb kérnie.

Csak a készülékkel kompatibilis tokot válasszunk!

Hiába nagy a kínálat egy webáruházban a tokokat illetően, csak olyan terméket szabad megvásárolnunk, amely a mi telefonunkhoz való. Ha például iPhone 15 Pro eszközünk van, akkor ne az iPhone 15 tokok közt nézelődjünk.

Szerencsére a CoolMobile.hu oldalán nagyon könnyen rátalálhatunk a kívánt termékre, hiszen itt külön kategóriában vannak az iPhone 15 Pro tokok is. Kérjük nyugodtan az ügyfélszolgálat segítségét, ha nem találunk valamit, ők további hasznos tanácsokkal is el tudnak látni a kiegészítőket illetően.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Online adatvédelem a Galaxy-val

Biztonságos Wi-Fi és Samsung Internet biztosíthatja az adataink védelmét, bárhol is járjunk...

A hőségnek nemcsak mi, hanem okostelefonunk is az áldozata lehet

A hőségnek nemcsak mi, hanem okostelefonunk is az áldozata lehet – pár...

Legújabb trendek a háztartási készülékek piacán

Előtérben a minimalizmus és a funkcionalitás A konyhai kis- és nagygépek tervezése...

Prémium eszpresszógépek – 3D-tervezéssel

Létre is jött egy új kategória, megszületett Mina. A 3D-modellezés előnyeit nemcsak...