vasárnap , 8 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek Ásó, kapa, nagyharang, avagy ötletes eljegyzési ajándékok az ifjú párnak
Tippek

Ásó, kapa, nagyharang, avagy ötletes eljegyzési ajándékok az ifjú párnak

126
esküvői ajándék

Az ifjú párt jellemzően csak az esküvőn szokás meglepni a nászajándékkal, azonban egyre több pár dönt úgy, hogy a lagzit megelőzően összehívja a vendégeket egy eljegyzési összejövetelre. Ekkor a vendégek gyakran gondban vannak, hogy milyen ajándékkal lepjék meg a fiatalokat.

Az eljegyzési buli

Az eljegyzés minden pár életében fontos mérföldkő, melyet egyre többen szeretnének a szeretteik körében megünnepelni. Egy kis ajándékkal érdemes készülni a pár részére, azonban túlzásba nem kell esni. Vannak párok, akik nagy társaságot hívnak össze, míg mások csak szűk körben tartják az eljegyzési bulit. Jó alternatívák lehetnek a Meglepkék.hu kényeztető és relax élményei, hiszen az esküvőszervezés sokszor fárasztó és stresszes folyamat. De ezenkívül is nagyon sok opció áll még rendelkezésre.

Őszintén beszéljünk róla

Ha ti vagytok az ünnepeltek, és a vendégek rákérdeznek, hogy milyen meglepetéssel készüljenek, akkor érdemes egy viszonylag konkrét választ adni, mint valami sablonos “valami apróságot” vagy “semmit ne hozz, csak magadat”. Ezek a mondatok nem segítenek. Ami még fontos, hogy lehetőség szerint ne anyagi támogatást kérjetek, mivel nem mindenki engedheti meg magának, hogy az esküvőn, a menyecsketáncnál és az eljegyzési bulin is pénzt adjon. A legjobb, ha valami kisebb dolgot kértek, vagy ha nagyot, akkor kifejezetten kérjétek, hogy többen dobják össze rá az anyagiakat.

Kreatív eljegyzési ajándékok

Vendégként fontos kérdés, hogy mióta ismerjük a jegyeseket, mennyire állunk közel hozzájuk. Ha nem igazán, akkor felesleges komoly költségekbe verni magunkat, jobb, ha valamilyen kisebb meglepetés mellett döntünk, mint például egy üveg bor vagy egy kis desszert. Ez akkor is kedves figyelmességnek számít, ha a pár alapvetően nem kért semmit.

Ha valami nagyobb ajándékkal készülnénk, akkor a wellnesspihenés tökéletes opció, hiszen kinek lenne ellenére egy kis pihenés? Gondolkodhatunk páros masszázsban vagy akár egy egész napra szóló gasztro-wellness csomagban a Rudas Fürdőben.

A legtöbb pár az esküvőt megelőzően szívesen vesz részt eljegyzési fotózáson. Egy páros fotózás biztosan nem lesz ellenükre, viszont, ha van kedvenc fotósuk vagy konkrét elképzelésük, akkor talán jobb rájuk hagyni a döntést. Legfeljebb az ajándékutalványra a páros fotózás kifejezés kerül.

Ha nem élményt, hanem inkább valamilyen tárgyi ajándékot szeretnénk átnyújtani, aminek a pár akár az esküvőn is nagy hasznát veszi, akkor a gravírozott pezsgőspoharak bizonyulnak jó választásnak.

Ha nincs ötletünk, azonban nem szeretnénk egy személytelen jellegű, pénzes borítékot átnyújtani, akkor az ajándékutalvány lehet jó opció. Például a Meglepkék.hu élményeire szóló utalványt olyan programra használhatja fel a pár, amilyenre csak szeretné.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Hogyan ismerhetjük fel, ha párkapcsolati erőszak áldozatai vagyunk?

Kezdetben többnyire ígéretesen indulnak a kapcsolatok, a felek vágynak egymás társaságára, érintésére,...

Dioráma vagy vignetta? A megfelelő környezet jelentősége

Az talán egyértelmű, hogy egy makettversenyen nem jelenhetünk meg alap, illetve megfelelő,...

Az életre szóló karikagyűrűk a legszebb ígéretet közvetítik

A végtelen szerelem jelképe még a mai korban is a karikagyűrű, ami...

Radiátorfestés egyszerűen, hatékonyan

A radiátor színe olykor meghatározó lehet: segít, hogy a helyiség kiemelkedő elemévé...