hétfő , 16 szeptember 2024
Kezdőlap Jármű Gumiabroncsokat adományoz a Hankook
Jármű

Gumiabroncsokat adományoz a Hankook

43

Tizenharmadik alkalommal indítja el Abroncsadományozási Programját a Hankook. A program keretében a vállalat közhasznú non-profit szervezeteknek nyújt támogatást, hozzájárulva ahhoz, hogy biztonságosan végezhessék feladataikat.

„A Hankook számára kiemelten fontos, hogy támogassa azokat a szervezeteket, amelyek jelentősen hozzájárulnak a társadalom fejlődéséhez és a közösségek életének megkönnyítéséhez. Elkötelezettségük és tevékenységük nélkülözhetetlen, amihez a vállalat az Abroncsadományozási Programon keresztül nyújt segítséget” – mondta Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország kommunikációs vezetője.

2023-ban 143 szervezett kapott összesen 1474 darab gumiabroncsot, amelyeket a Hankook rácalmási telephelyén vehettek át a nyertesek. A program elsősorban a kisebb non-profit alapítványoknak és egyesületeken szól, de országos szinten jelentős intézmények, mint például az Országos Mentőszolgálat és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság is részesültek támogatásban.

Az Abroncsadományozási Program egyike azon kezdeményezéseknek, amelyekkel a vállalat hozzájárul a helyi közösségek támogatásához és a közlekedésbiztonság javításához. A 2013-ban indított KÖSZ, HANKOOK! program keretében a Hankook dolgozói dönthetnek a vállalat által nyújtott anyagi támogatások felhasználásáról, önkéntes munkájukkal pedig maguk is segíthetik a kiválasztott projektek megvalósítását. A vállalat nagy figyelmet fordít az egészségügy és az oktatás támogatására: 2024 májusában a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház nővérhívó rendszerének kiépítését finaszírozták, valamint 5,5 millió forinttal támogatták a Dunaújvárosi Egyetem Bánki Donát Technikumát és a DSZC Dunaferr Technikum és Szakképző Iskolát (utóbbit a 2017-ben indított Hankook Oktatási Pályázati Program, a HOPP keretében). Emellett a Hankook rendszeresen támogat helyi rendezvényeket és jótékonysági akciókat, mint például a dunaújvárosi Útkeresés Segítő Szolgálat iskolakezdési és karácsonyi programjait, valamint számos környékbeli eseményt.

A program részleteiről és a pályázati feltételekről további információk a www.hankookadomany.hu weboldalon találhatók. A pályázatokat ezen a felületen lehet benyújtani 2024. szeptember 2-8. között.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Hidrogéntechnológiai úttörők BMW – Toyota együttműködés

A BMW Group és a Toyota Motor Corporation új szintre emeli együttműködését,...

A Volvo 300 elektromos teherautóra kapott megrendelést a DSV-től

A Volvo Trucks és a DSV globális logisztikai vállalat 300 elektromos nehézkategóriás...

Önjáró robotok az Audi Hungariánál

Az Audi Hungaria tavaly novemberben indította el Premium Platform Electric (PPE) elektromos...

Öt tipp, hogy az autós nyaralás ne váljon rémálommá

Itt az augusztus, és vele tetőpontjára érnek a nyaralások. Mielőtt azonban autóba...