péntek , 18 október 2024
Kezdőlap Gazdaság Akár egy komplett napelem tartószerkezetet is beszerezhetünk
Gazdaság

Akár egy komplett napelem tartószerkezetet is beszerezhetünk

118
napelem tartószerkezet

A napelemes rendszerek kiépítése során a legnagyobb hangsúlyt a tartószerkezet kialakítására kell fordítani. Ez határozza meg, hogy mennyire fog ellenállni a szerkezet a szélsőséges időjárásnak, mennyi ideig tudjuk egyáltalán használni és élvezni a napenergia előnyeit. Szerencsére ma már egyszerűen megoldhatjuk a beszerzést és a kiépítést.

Minden tetőre megtalálhatjuk a megoldást

A Modulfix napelem tartószerkezet kínálatában többféle alkatrész, elem közül válogathatunk. A legnagyobb előnyt az jelenti, hogy akár komplett csomagajánlatot is választhatunk, amiben minden megtalálható, amire szükségünk lehet a strapabíró, hatékony szerkezet kiépítéséhez. Sőt, egy ilyen csomag még a paneleket is tartalmazhatja, ezzel rengeteg időt spórolhatunk, nem kell heteket várni a gyártásra.

Ez a szakemberek munkáját is nagymértékben leegyszerűsíti, arról nem is beszélve, hogy a kevesebb munkaidő kisebb költségeket jelent. Egy megfelelő csomagajánlat segítségével rengeteg költséget spórolhatunk. Kifejezetten cseréptetőhöz is találhatunk ajánlatot. Ez a napelemek 2 soros, függőleges/álló, 7-7 darabos elhelyezését teszi lehetővé. A csomagban található 14 darab RISEN Titans 410W monokristályos, fekete keretes napelem. Továbbá 9 szerelősín 40×40 méretben, amelyek 3600 milliméter hosszúak, valamint 12 síntoldó, 36 kalapácsfejű csavar, 36 hatlapú peremes anya, 36 hagyományos állítható tetőkampó, 72 lapos fejű ácsszerkezeti csavar, 24 fekete köztes leszorító szett, 24 fekete szélső leszorító szett és 8 fekete műanyag végzáró kupak.

Egy ilyen csomag már bőven elegendő ahhoz, hogy egy saját napelemes rendszert kiépítsünk, amit rövid időn belül már használatba is vehetünk és élvezhetjük az előnyeit.

A rendszer teljesítménye is egyszerűen növelhető

A minél nagyobb hatékonyság érdekében érdemes az invertereket is megvizsgálni, valamint energiatárolókat beépíteni, hogy a nap közben fel nem használt energia ne vesszen el, hanem későbbre “el tudjuk rakni”. Ezzel még jobban növelhetjük a rendszer optimalizáltságát, hatékonyabb lehet a felhasználás, és természetesen még több pénzt spórolhatunk.

Érdemes megnézni a Napenergia Plusz Program keretein belül a DEYE csomagot, amiben inverter és alacsony feszültségű akkumulátor is található.

Napelemet mindenkinek!

A megújuló energiaforrást használó és kínáló technológiák az elmúlt években hatalmas fejlődésen estek át. Ez azt eredményezte, hogy a technika és a különböző megoldások széles körben lettek elérhetőek. Ma már bárki kiépíthet magának egy hatékony napelemes rendszert. A szükséges alkatrészeket, paneleket, tartószerkezetet akár egyben is beszerezhetjük, ami nagymértékben csökkenti a munkaidőt és a költségeket is. Természetesen a tökéletes végeredmény eléréséhez alapos tervezést kell elvégezni, és egy szakembert is mindenképpen vonjunk be a folyamatba.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A diákok pénzügyi tudatosságát tesztelik

A felelős bankolás, a tudatos pénzügyi tervezés és kiberbiztonság terén mérhetik fel...

Mindent a szabadúszó munkákról

Szabadúszóként rugalmasan, bárhonnan és bármikor dolgozhatunk. Nem csoda tehát, hogy egyre többen...

Legyen stratégiánk az online marketingtevékenységünkhöz is!

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy a stratégia minden cég működésének az alapja....

Ezért az EPS a legnépszerűbb homlokzati hőszigetelő anyag

A hőszigetelés szó hallatán az emberek nagy részének a hungarocell, azaz az...