csütörtök , 19 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek Szeretnél egy nagyszerű ötletet különleges alkalmakra?
Tippek

Szeretnél egy nagyszerű ötletet különleges alkalmakra?

26
buli kellék

Megannyi olyan esemény létezik az ember életében, amikor ünnepre van ok, vagy ha nem is partizunk, mégis valami olyat szeretnénk csinálni, amit amúgy egyébként sosem. Természetesen a különféle cégek vetekednek azért, hogy meggyőzzék az ünneplőket és az ünnepelteket, hogy csak rájuk van szükség. Ugyanakkor fontos kiemelni, hogy sajnos a legtöbb ilyen ötlet elég snassz, vagy legalábbis nem elég kuriózum.

Éppen ezért gondoltuk azt, hogy mai cikkünkben egy igazán eredeti, cseppet sem mindennapos tippet hozunk neked, nektek!

Amikor kettőtökről szól minden…

Életre szóló élmény a nászéjszaka vagy a nászút, csakúgy, mint a jól sikerült Valentin-napok. Ha valóban emlékezetessé szeretnénk tenni, akkor mindenképpen érdemes együtt ellátogatni a SexShopCenter.hu szórakozással kapcsolatos kategóriájába. Először akár virtuálisan, aztán személyesen is – akár a nagy nap másnapján!

Itt aztán egy klassz önismereti túrán vehettek részt, ahol mind önmagatokról, mind pedig a másikról is rengeteg újat fogtok megtudni. A gátlásokat levetkőzve meg tudjátok vitatni, hogy kit milyen szexuális játékszer vonz, vagy épp taszít.

Érdemes időről időre felpezsdíteni az állóvizet, hiszen a szenvedély egy idő után kialszik – ha hagyjátok… A különleges élmény még jobban össze fog benneteket kovácsolni, és a pajkos vidám hangulat megalapozza majd a nap további részét!

Buli van!

Nem kell azonban egyfolytában olyan komolyan venni magunkat, így akár a szexshop is lehet egy lazább, kötetlenebb ünneplés része.

Ilyen lehet értelemszerűen a lány-, illetve a legénybúcsú, valamint a mostanában egyre népszerűbbé váló halloween is.

Míg az előbbi esemény során a játékos feladatoknak akár a helyszíne is lehet, még eszközbeszerzési helynek sem utolsó, hiszen akár egy guminő, akár egy dildó maximális szinten próbára fogja tenni a társaságot, és egészen biztosan számtalan vidámsággal teli percet és órát szerez. Persze az utóbbi ünnep felnőtt verziójához is tökéletesen illeszkedik ez az üzlet: egy szexi fehérnemű, egy jelmez mind-mind kitűnő szolgálatot tehet.

Természetesen mindezt úgy megtéve, hogy a többi látogatót se zavarjátok, és az eladókkal is maximális tisztelettel beszéljetek, nem átlépve határokat a nagy önfeledt partizás során.

Csak úgy is mehet a menet!

Persze ha jobban belegondolunk, akkor egyáltalán nem kell hozzá semmilyen évforduló vagy esemény, hogy eljussunk a szexshopba, hiszen ez annyira lényeges részét kell, hogy képezze az ember életének, hogy nem szorítkozhatunk csupán két-három alkalomra.

Az egészséges és kielégítő szexuális élet a boldogság és kiegyensúlyozottság alappillére, ezért akár énidő gyanánt is bátran látogatható a fentebb említett szexhop. Ha pedig sikerült kiválasztani, amit szeretnél, akkor irány haza, és vesd bele magad az élvezetekbe!


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A páramentesítés ma már egyszerűen és kényelmesen megoldható otthon

Azt, hogy a mindennapokban hogyan érezzük magunkat, például pihenés, tanulás, szórakozás vagy...

Eltűntek a fehér kutyakakik

Az élet egyik nagy kérdése, hogy hová tűntek a fehér kutyakakik, miért...

Hogyan ismerhetjük fel, ha párkapcsolati erőszak áldozatai vagyunk?

Kezdetben többnyire ígéretesen indulnak a kapcsolatok, a felek vágynak egymás társaságára, érintésére,...

Dioráma vagy vignetta? A megfelelő környezet jelentősége

Az talán egyértelmű, hogy egy makettversenyen nem jelenhetünk meg alap, illetve megfelelő,...