szerda , 8 május 2024
Kezdőlap Tippek Íme néhány szabály, amit be kell tartanod, ha parfümöt veszel ajándékba a párodnak!
Tippek

Íme néhány szabály, amit be kell tartanod, ha parfümöt veszel ajándékba a párodnak!

204
férfi parfüm douglas

Ha betartod a lentebb felsorolt tippjeinket, akkor megkímélheted magadat a dilemmától, hogy biztosan olyan parfümöt találsz-e a férjednek, az élettársadnak vagy a párodnak Valentin-napra, amit tényleg imádni fog.

Végezd el a “házi feladatodat!”

Mielőtt elkezdesz a DOUGLAS férfi parfümjeinek kínálatában válogatni, gondold át alaposan, hogy mit szeret a párod, és mit nem. Sokat elárul például róla az, hogy a fűszeres ételeket jobban szereti, mint az édes finomságokat, vagy, hogy imádja, ha a levendula illata terjeng a lakásban.

De a napi rutinja is nagymértékben befolyásolhatja a választásodat. Ha például irodában dolgozik, akkor nem tanácsos számára túl erős illatot választani. Abban az esetben pedig, ha szívesen sportol, akkor egy élénkítő citrusos parfüm lehet az ideális.

Az internet a jó barátod

Ha van a párodnak kedvenc parfümje, akkor írd be a nevét az interneten megtalálható gyűjtőoldalak egyikének a keresőjébe! Számos olyan illatszerre fogsz majd így kapni ajánlást, amelyik hasonló illatjegyeket tartalmaz, mint a kedvesedé.

Nem mindegy, hogy szőke vagy barna hajú

A szakértők bebizonyították, hogy a szőke hajú férfiak bőrkémiájához sokkal jobban illenek a friss, citrusos légies illatok, míg a barna hajjal rendelkezők bátrabban viselhetik a pézsmás, ámbrás, „keletiesebb” illatkreációkat.

Továbbá arra is rájöttek, hogy az illatszerek sokkal tartósabbak az olajosabb bőr felszínére fújva. Ha tehát a párod száraz bőrrel rendelkezik, akkor mindenképpen jó ötlet lehet egy illat nélküli testápolót is választanod számára, amelyet használni tud majd a parfümözés előtt.

Ne téli illatot válassz!

A Valentin-napra beszerezett parfümöket a párod nagy valószínűséggel tavasszal és nyáron fogja használni majd, ezért érdemes inkább a könnyedebb, tavaszias illatokat előnyben részesítened. A nehezebb aromákat pedig hagyd meg inkább karácsonyra!

Ha továbbra is tanácstalan vagy

Ha mindezen tippek elolvasása után, még mindig úgy érzed, hogy továbbra is elveszel az illatdömpingben, illetve a tanácsaink csak még inkább összezavartak, akkor menj biztosra, válassz egy úgynevezett “utazócsomagot”!

Egy ilyen travel kit ugyanis legalább 5 darab parfümöt tartalmaz, így a párod egészen biztosan megtalálja majd köztük a számára legkedvesebbet. A mi személyes kedvencünk a The Scent EDT + Shower Gel illatszett a Hugo Boss-tól. A függőséget okozó maninka gyümölcsnek köszönhetően ugyanis a benne szereplő termékek igazi afrodiziákumként ébresztik fel a vágyakat és keltenek mély, átható érzést.

Plusz egy tipp a cikk végére

Ha sikerült megtalálni a tökéletes illatszert, mindenképpen hívd fel a párod figyelmét arra, hogy soha ne fújja a ruhájára! Egy adott illat ugyanis csak a bőr kémiájával együtt mutatja meg magát a teljes valóságában.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Hazánkba is megérkezett az új streetwear márka

A streetwear stílusirányzat mindig is több volt annál, mint hogy nagy márkák...

Hogyan lehetsz ingatlanközvetítő?

Nemcsak fiatalok, hanem idősebbek is érdeklődnek az ingatlanközvetítő szakma iránt. Van, aki...

Miből ismerhető fel, ha kutyánk allergiás?

Bármennyire is szomorú, a kutyusok éppúgy allergiásak lehetnek, mint mi emberek. Ennek...

Nagy szerelmi útmutató a Kos csillagjegyűekhez: hogyan szerezd meg és tedd boldoggá?

A párkeresés, randizás egy izgalmas dolog, ugyanakkor rengeteg a kérdőjel: vajon hogyan...