kedd , 18 június 2024
Kezdőlap Család Unod már, hogy állandóan nedves a törölköződ?
Család

Unod már, hogy állandóan nedves a törölköződ?

171
fűtőpatron fürdőszoba szaniter

Még a langyos tavaszi napok csak-csak megoldják azt a problémát, amivel nyáron semmi teendőd nincs, ősszel és télen ellenben annál több borsot tör az orrod alá. Ez pedig nem más, mint a használatban lévő törölközők megszárítása. Ugye, te is gyűlölöd, amikor félig-meddig nedves darabba kell megtörölköznöd, amikor frissen, üdén és tisztán kiszállsz a kádból vagy a zuhany alól?

Valóban aligha létezik rombolóbb érzés a fürdőszobában, éppen ezért rendkívül fontos, hogy ne hunyj szemet felette, hanem lépj a tettek mezejére. Mai írásunkban egy ilyen megoldást mutatunk be számodra!

Mit szólnál egy klassz kis fűtőpartonhoz?

Most biztosan furán nézel, és tanakodsz, hogy mi is lehet a SaniterLine kínálatában is kapható fűtőpatron. Nos, hogy ne hagyjunk kétségek között vergődni, eláruljuk most azonnal. A fűtőparton olyan gyakorlatilag, mint egy merülőforraló, amely a törölközőszárítóban található hőközlő folyadékot hivatott felmelegíteni a kívánt hőfokra.

Ezzel el is árultuk, hogy mi lesz a megoldás a dohos, nedves törölközők likvidálására. A fent említett fűtőparton többféle méretben és kivitelben kapható, függően attól, hogy milyen szárítóberendezést szerzel be.

És bár ezt hivatalosan szárításra “kell” használni, jó, ha tudod, hogy ezzel némiképp fel is fűtheted a fürdőszobádat. Persze mindez a mérettől is függ: a fürdőszobád és a szárítód méretétől.

Vedd elejét a nedvesedésnek!

Ahhoz, hogy komfortosan tudd használni a fürdőszobádat, kellően száraznak kell lennie. A nedves levegő és a nedves felületek melegágyai a penésznek és az egyéb kórokozók megtelepedésének.

Éppen ezért semmiképpen sem tanácsos félvállról venni a problémát: nem csupán diszkomfort érzését kelti egy nyirkos vagy akár lucskos törölköző, hanem akár egészségügyi problémákat is okozhat. Persze a bűzről sem érdemes megfeledkezni, hiszen az ázott törlőalkalmatosság már garantáltan nem az öblítőtől illatozik, hanem az állott víztől bűzlik. Ugye, te sem szeretnéd, hogy ez az anyag érintkezzen a tisztára mosott, ápolt bőröddel?

A fűtőparton lesz a lényeg!

Persze nem mindegy a külcsín sem, illetve a méretet is érdemes a saját igényeidhez igazítani, az igazi feladatot azonban mégiscsak a fűtőparton látja el.

Természetesen nem elvárható senki laikustól, hogy egymaga kitalálja, megálmodja és összeszerelje a törölközőszárítóját, ám ha megbízol vele egy szakembert, akkor nagyon hamar pontot tehetsz egy rendkívül irritáló problémakör végére.

Te is várod már, hogy kellemesen ropogós, illatos és száraz törölközővel simítsd végig a tested, miután kiszálltál az illóolajos forró fürdőből? Aligha van annál kellemesebb érzés, mint amikor a még forró bőrödet lágyan megmasszírozod a száraz és illatos törölközővel, méltó módon lezárva ezzel a fürdési szeánszot! Ehhez már minden a közeledben van, egy kattintásnyira a SaniterLine webáruházában!


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Mit kezdjünk az akaratossággal? – Útmutató a dackorszak kihívásaihoz

Deliága Éva pszichológus és Lovász Hajnalka pedagógus Mit kezdjünk az akaratossággal? –...

A botcsinálta boszi a tengernél könyvajánló

Jill Murphy A botcsinálta boszi a tengernél című könyve izgalmas kalandba csábítja...

Owlet bébifigyelő kamera és zokni

Legyen minden pillanat nyugodt a babával Az Owlet sokkal többet nyújt egy...

QS-rangsor: az ELTE átvette a vezetést Magyarországon

Az ELTE mintegy 140 helyet javítva a tavalyi eredményén idén az 564....