vasárnap , 28 április 2024
Kezdőlap Tech Itt a vadonatúj HONOR X7b
Tech

Itt a vadonatúj HONOR X7b

202
HONOR X7b mobil

Már kapható Magyarországon is a HONOR X7b.

A készülék hosszú üzemidejű, 6000mAh-s akkumulátorral; 10MP-es, kiváló kamerával; 256GB tárhellyel és ultrafényes kijelzővel érkezik, amivel lefedi a hétköznapi használat minden igényét.

Hosszú üzemidejű akkumulátor az egésznapos használathoz

A HONOR X7b egy 6000mAh-s ultra-nagy akkumulátorral rendelkezik, és ráadásul a DXOMARK Battery Gold Label elismerését is elnyerte, miszerint az akkumulátor 3 napig használható egyetlen feltöltéssel. A HONOR X szériájának okostelefonjai közül ez a készülék nyújtja a legjobb akkumulátor-üzemidőt. Egyetlen feltöltéssel a legújabb HONOR X7b akár 18 órányi videó streamingre, 24 órányi közösségi média böngészésre vagy 69 órányi zene streamingre használható, így megbízható társ lesz a folyton úton lévő felhasználók számára

A HONOR X7b cellája nagyobb energiasűrűséggel és kisebb vastagsággal rendelkezik a HONOR innovatív akkumulátor-technológiáinak köszönhetően, ami nagyban hozzájárulnak a készülék hosszú akkumulátor-üzemidejéhez és karcsú kialakításához. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy folyamatos újratöltögetés nélkül is állandóan használhassák eszközüket. Emellett az akkumulátor kivételesen hosszú élettartammal rendelkezik, mivel három év használat után is képes megőrizni kapacitásának több mint 80%-át.

HONOR X7b mobiltelefon

Kimagasló fényképezési lehetőségek a kristálytiszta képekhez

A HONOR X7b és 108MP-es, 1/1,67”-os szenzoros hátlapi kamerával van felszerelve. A fényfelvételt masszívan fokozva a HONOR X7b támogatja a 9-az-1-ben pixeltömörítést az 1,92 µm-es pixelméret elérése érdekében, így a kamera még kihívást jelentő, gyenge fényviszonyok között is képes világos és tiszta felvételeket készíteni: így az éjszakai színek valósághűen jelenhetnek meg a képeken. A HONOR X7b 2X-es zoomot támogató portré móddal is rendelkezik, ami számos lehetőséget kínál arra, hogy mindenki megörökíthesse különleges pillanatait.

Magával ragadó audiovizuális élmény a hiper-transzmisszív kijelzővel

A 6,8”-os HONOR FullView kijelző 91,3%-os képernyőaránnyal rendelkezik, a készülék pedig támogatja az FHD+ felbontást és a 16,7 milliós színmélységet. Ezek bámulatos, élénk, életszerű színeket eredményeznek. A HONOR emberközpontúságának újabb bizonyítéka, hogy a HONOR X7b a legjobb szemkímélő funkciókkal van felszerelve, mint az automatikus fényerőszabályozás és a dinamikus fénytompítás. Az eszköz TÜV Rheinland minősítést is kapott alacsony kékfénykibocsátásának köszönhetően, így úgy lehet sokáig használni, hogy ne fáradjanak annyira a szemek – ez kifejezetten aktuális a technológiával szocializálódó generációk számára, akik hosszú órákat töltenek képernyőik előtt.

A HONOR X7b fejlett hangképességekkel is rendelkezik, a hangmező-bővítő algoritmusnak és a jelenetalapú hangoptimalizálásnak köszönhetően, ami magával ragadó hangélményt biztosít. Akár a szórakozás van fókuszban, akár a munka, a HONOR X7b lefedi az igények széles választékát, függetlenül attól, hogy mire használják.

Folyamatos hozzáférés és bőséges tárhely

Azok a felhasználók, akik szeretik, ha a tartalmuk mindig kéznél van, teljes mértékben kihasználhatják a 256 GB-os tárhelyet, amely több mint 60 000 képet, 24 000 zeneszámot vagy 950 HD-videót  képes tárolni. A HONOR X7b a saját fejlesztésű HONOR RAM Turbo (8GB+8GB) technológiája a flash memória egy részét RAM-ként kezeli, így a 8GB RAM 16GB-ra növelhető, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen és könnyedén végezzék feladataikat.

A stílustudatos fogyasztóknak tervezett HONOR X7b ezüst, zöld és fekete színben kapható a szolgáltatók és partnerüzletek kínálatában 89 990 Ft-ért.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

Friss

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hol van a használt mobilok legjobb helye?

Nem érdemes otthon őrizgetni a veszélyes hulladékot és az értékes újrahasznosítható elemeket...

Április 12-én az űrhajózás világnapját ünnepeljük

Magyar tudósok, akik nélkül ma teljesen más lenne az űrkutatás 1961. április...

Miért fontos a belső kommunikációs zaj csökkentése? Miként valósítható meg?

Minden cégvezető azt szeretné, hogy a vállalat üzenete minél pontosabban jusson el...

Mi mindenre jó egy profi kamerarendszer?

A kamerák jelentőségét nem érdemes elbagatellizálni. Gyakorlatilag minden környezetben hasznosak, kezdve a...