szombat , 27 április 2024
Kezdőlap Tippek Az intim egészség őrei
Tippek

Az intim egészség őrei

72
gésagolyó

A modern életvitel rengeteg kihívással jár és olyan problémákkal szembesít bennünket, amelyekről korábban alig vagy egyáltalán nem eshetett szó. Az intim egészség, ezen belül a medencefenék izmainak karbantartása pontosan egy ilyen téma.

Évszázadok óta jelen van a japán kultúrában, ma pedig a modern nő egészségügyi rutinjának részét képezi. A SZEXSHOP.hu-nál kapható gésagolyó rendkívül hatékony eszköz, amely az élvezeten túl a medencefenék és a hüvely izmainak erősítését és az inkontinencia megelőzését szolgálja.

Keleti időutazás

A gésagolyót hagyományosan az öröm fokozására használták. A csábítás mesterei, a gésák tisztában voltak az előnyeivel, ezért jelentettek többet puszta eszköznél vagy fizikai gyakorlatnál.

A szexuális egészség a kezdetektől hozzátartozott a testi és lelki harmónia kereséséhez, amely az ősi keleti életfilozófiának máig fontos része.

Kinek ajánlott?

Fiatal nőknél a szülés okozta megterhelés, középkorúaknál a menopauza idején bekövetkező hormonális változások befolyásolhatják hátrányosan a medencefenék izmainak állapotát és vezethetnek inkontinenciához.

Gésagolyókkal az izmok edzhetők, és hosszú távon megelőzhetők a panaszok. Az erősítés akkor is elkél, ha fizikai megterhelés, tüsszentés, köhögés, nevetés hatására szokott kiszökni egy kis vizelet.

Függetlenül az életkortól, a gésagolyók, más néven szerelemtojások használata növeli a hüvelyi érzékenységet. Ezáltal fokozzák a csúcspont elérésének képességét, az öröm élményét, izgalmasabbá teszik az intim kapcsolatokat.

Hogyan kell használni?

A gésagolyókat mindenekelőtt alaposan meg kell tisztítani, kifejezetten erre a célra készülnek fertőtlenítőszerek is. Kényelmes pozícióban, például fekve, hajlított térdekkel, óvatosan javasolt felhelyezni.

A kicsúszást az izmok megfeszítése akadályozza meg, amelyek éppen az ismételt összehúzódások és elernyedések által erősödnek. A rászorító-elengedő mozdulatok hatására rezonáló golyók a hüvelyfal idegvégződéseit ingerelve válthatnak ki orgazmust.

A legjobb eredmény elérése érdekében rendszeresen, de mértékkel érdemes használni a gésagolyót. Bent tartani sokáig nem szabad, különben a hüvely kitágul, és az erek keringésének sem tesz jót.

Egy golyó, két golyó, sok golyó

A legtöbben a szerelemtojások két golyós változatát ismerik, azonban léteznek egy-, három- vagy akár négygolyós játékszerek is. Különböző méretű, anyagú és súlyú gésagolyók javasoltak a kezdőknek és a gyakorlottaknak. A választásnál fontos szempont, hogy az illeszkedés kellemes érzést nyújtson.

A tudatosság és saját testünkért, intim egészségünkért vállalt felelősség hosszú távon megtérülő befektetések, amelyhez a gésagolyók nem csak fizikai hasznukkal járulnak hozzá. Minden kísérletezéssel töltött perc közelebb visz önmagunk magabiztosabb és szenvedélyesebb kiadása felé.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Hazánkba is megérkezett az új streetwear márka

A streetwear stílusirányzat mindig is több volt annál, mint hogy nagy márkák...

Hogyan lehetsz ingatlanközvetítő?

Nemcsak fiatalok, hanem idősebbek is érdeklődnek az ingatlanközvetítő szakma iránt. Van, aki...

Miből ismerhető fel, ha kutyánk allergiás?

Bármennyire is szomorú, a kutyusok éppúgy allergiásak lehetnek, mint mi emberek. Ennek...

Nagy szerelmi útmutató a Kos csillagjegyűekhez: hogyan szerezd meg és tedd boldoggá?

A párkeresés, randizás egy izgalmas dolog, ugyanakkor rengeteg a kérdőjel: vajon hogyan...