szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Tippek Az intim egészség őrei
Tippek

Az intim egészség őrei

175
gésagolyó

A modern életvitel rengeteg kihívással jár és olyan problémákkal szembesít bennünket, amelyekről korábban alig vagy egyáltalán nem eshetett szó. Az intim egészség, ezen belül a medencefenék izmainak karbantartása pontosan egy ilyen téma.

Évszázadok óta jelen van a japán kultúrában, ma pedig a modern nő egészségügyi rutinjának részét képezi. A SZEXSHOP.hu-nál kapható gésagolyó rendkívül hatékony eszköz, amely az élvezeten túl a medencefenék és a hüvely izmainak erősítését és az inkontinencia megelőzését szolgálja.

Keleti időutazás

A gésagolyót hagyományosan az öröm fokozására használták. A csábítás mesterei, a gésák tisztában voltak az előnyeivel, ezért jelentettek többet puszta eszköznél vagy fizikai gyakorlatnál.

A szexuális egészség a kezdetektől hozzátartozott a testi és lelki harmónia kereséséhez, amely az ősi keleti életfilozófiának máig fontos része.

Kinek ajánlott?

Fiatal nőknél a szülés okozta megterhelés, középkorúaknál a menopauza idején bekövetkező hormonális változások befolyásolhatják hátrányosan a medencefenék izmainak állapotát és vezethetnek inkontinenciához.

Gésagolyókkal az izmok edzhetők, és hosszú távon megelőzhetők a panaszok. Az erősítés akkor is elkél, ha fizikai megterhelés, tüsszentés, köhögés, nevetés hatására szokott kiszökni egy kis vizelet.

Függetlenül az életkortól, a gésagolyók, más néven szerelemtojások használata növeli a hüvelyi érzékenységet. Ezáltal fokozzák a csúcspont elérésének képességét, az öröm élményét, izgalmasabbá teszik az intim kapcsolatokat.

Hogyan kell használni?

A gésagolyókat mindenekelőtt alaposan meg kell tisztítani, kifejezetten erre a célra készülnek fertőtlenítőszerek is. Kényelmes pozícióban, például fekve, hajlított térdekkel, óvatosan javasolt felhelyezni.

A kicsúszást az izmok megfeszítése akadályozza meg, amelyek éppen az ismételt összehúzódások és elernyedések által erősödnek. A rászorító-elengedő mozdulatok hatására rezonáló golyók a hüvelyfal idegvégződéseit ingerelve válthatnak ki orgazmust.

A legjobb eredmény elérése érdekében rendszeresen, de mértékkel érdemes használni a gésagolyót. Bent tartani sokáig nem szabad, különben a hüvely kitágul, és az erek keringésének sem tesz jót.

Egy golyó, két golyó, sok golyó

A legtöbben a szerelemtojások két golyós változatát ismerik, azonban léteznek egy-, három- vagy akár négygolyós játékszerek is. Különböző méretű, anyagú és súlyú gésagolyók javasoltak a kezdőknek és a gyakorlottaknak. A választásnál fontos szempont, hogy az illeszkedés kellemes érzést nyújtson.

A tudatosság és saját testünkért, intim egészségünkért vállalt felelősség hosszú távon megtérülő befektetések, amelyhez a gésagolyók nem csak fizikai hasznukkal járulnak hozzá. Minden kísérletezéssel töltött perc közelebb visz önmagunk magabiztosabb és szenvedélyesebb kiadása felé.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Ásó, kapa, nagyharang, avagy ötletes eljegyzési ajándékok az ifjú párnak

Az ifjú párt jellemzően csak az esküvőn szokás meglepni a nászajándékkal, azonban...

Radiátorfestés egyszerűen, hatékonyan

A radiátor színe olykor meghatározó lehet: segít, hogy a helyiség kiemelkedő elemévé...

Milyen előnyöket kínál egy cateringcég a rendezvények lebonyolításában?

A céges rendezvények szervezése kellő tapasztalat és kapcsolatok hiányában bonyolult feladat lehet,...

Érdekességek a fehér és a szürke lovak kapcsán

Kevésbé közismert tény, hogy a genetikailag fehér lovak pigmentálatlan, rózsaszínű bőrrel rendelkeznek....