hétfő , 20 május 2024
Kezdőlap Tippek Milyen búcsúajándékot vegyünk egy dohányos kollégának?
Tippek

Milyen búcsúajándékot vegyünk egy dohányos kollégának?

37
búcsúajándék dohányos kollégának

Búcsúajándékot választani mindig komoly kihívás, hiszen örömet szeretnénk szerezni, azt éreztetni a velünk sok éven át egy csapatban dolgozó munkatársunkkal, hogy megbecsüljük őt, illetve köszönjük, hogy minket erősített.

Nagy segítség, ha tudjuk, hogy a dohányzás a szenvedélye, hiszen akár a szivarozásnak, akár a pipázásnak hódol, a hobbijához kapcsolódó számtalan értékes ajándékkal kedveskedhetünk neki. Nyert ügyünk van, ha mindig is szívesen beszélt róla, hiszen így tudhatjuk, milyen szivarokat, pipákat részesít előnyben.

Megbecsülésünk jeléül meglephetjük őt a Humidorshop.hu exkluzív ajándékötleteinek egyikével, amely az együtt töltött szép napokra fogja emlékeztetni. Fogadja tippjeinket, szerezzen örömet kollégájának!

A dohányzás egy szenvedély

A pipások és szivarosok másképp tekintenek a dohányzásra, mint a cigarettát kedvelők, hiszen előbbiek számára az egy életmód. Egy szivaros számára kedvenc dohányrúdjának elszívása kellemes és megnyugtató kikapcsolódás, akár csak egy pipás számára a pöfékelés. Gyakran igazi társasági esemény, amelyen a hasonszőrűekkel ráérős beszélgetések és egy-egy pohár nemes ital mellett megvitathatók az élet nagy dolgai. De akkor is tökéletes, ha magunkban szeretnénk időt tölteni, és füstölés közben egy jó könyvet olvasni vagy zenét hallgatni.

Szerencsére mindkét műfaj számos olyan kelléket igényel, amelyek nagyszerűek lehetnek ajándékba a dohányos kolléga számára, akár csekély, akár nagy értékű meglepetést szeretnénk adni.

Mivel lepje meg szivaros munkatársát?

Mire kialakul egy szivaros ízlése, sok és sokféle típusú és méretű szivart elszív életében, és hogy melyik lesz számára a legkedveltebb, az egyéni preferenciáitól függ. Hacsak nem tudjuk biztosan, mit szeret, ne szivarral lepjük meg, inkább válasszunk szenvedélyéhez valami maradandó emléket! Nagyszerű lehet egy szivaros hamutál, amelynek az aljára gravíroztathatunk pár kedves szót, hogy emlékeztesse ránk.

Szintén jó választás lehet egy prémiumminőségű, különleges megjelenésű, precíz szivarvágó vagy speciális szivaros öngyújtó. Ha pedig igazán exkluzív meglepetést szeretnénk adni, válasszunk egy különleges humidort a szivargyűjtemény tárolásához! A szivartartó doboz minden szivaros számára elengedhetetlen, ugyanis optimális páratartalmat és hőmérsékletet biztosít, hogy elősegítse a szivarok érését, illetve megvédje azokat a károsító dohánybogaraktól. Számtalan szebbnél szebb, különböző kialakítású és méretű humidort választhat.

Tökéletes búcsúajándékok pipás kollégának

A pipázás is számos kelléket igényel, így a dohányzás ezen válfajának rajongóit is könnyű lesz meglepni egy pipagyújtóval, pipa- vagy dohánytartóval.

A távozó kollégának jó ötlet lehet egy neves gyártó különleges pipáját ajándékozni. Kezdők számára célszerű közepesen hosszú, egyenes vagy enyhén hajlított szárú pipát választani, ami kellemes hőmérsékletű füstöt biztosít. A briar pipákkal nem lőhetünk mellé, de igény szerint kukoricapipát is választhatunk.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Tanfolyamok a szépészet terén

A szépség, a harmónia az, amit minden ember keres a világban –...

Mikor lehet szükségünk tehertaxira? És mi is ez egyáltalán?

A tehertaxi, amit szoktak bútortaxiként is nevezni, egy egyre felkapottabb szolgáltatás a...

Így őrizd meg az ékszereid ragyogását!

Azzal kapcsolatban számos tanácsot kapunk, hogy milyen ékszereket érdemes beszerezni. Arról azonban...

Amit a halak kifogásáról tudni érdemes!

Aki el szeretne menekülni ma a világ zaja elől, elmehet például túrázni...