szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Tippek A hálószobai jolly joker
Tippek

A hálószobai jolly joker

80
sikosító

Hálószobai jolly joker? Ki hallott már ilyenről? Bizonyára szinte mindenki, legfeljebb a felhasználási módot illetően alakulhattak ki félreértések. Arról lesz most szó, hogy mi az a segítség, amit bármikor bátran bevethetünk a hálószobában.

Amikor csak szeretnénk

Nem titkolózom tovább: a Vágyaim.hu-nál kapható síkosító a mi legjobb barátunk, ha a páros – vagy egyedüli – örömökről beszélünk.

Síkosítóra – ahogyan azt a neve is mutatja – azért lehet szükségünk, hogy az intim területeket síkosabbá tegyük, ezáltal fokozzuk az élvezetet, csökkentsük a súrlódás okozta kellemetlen érzést, de akár érzékenyebbek esetében még a bőrt, nyálkahártyát is kímélhetjük vele.

Bármikor használhatjuk, ha szükségét érezzük. Nem lehet túl sokat használni belőle, jól jöhet a párunkkal való együttlétek során is, de akkor is bátran elővehetjük, ha csak egymagunk szeretnénk intim perceket eltölteni.

Ha eddig még nem volt része a mindennapjaidnak, mindenképp érdemes lehet kipróbálni, hamar tapasztalni fogod, hogy miért szeretik olyan sokan.

Ahhoz, hogy tudjunk választani a széles kínálatból, először is tudnom kell, hogy mihez szeretném használni. Ezután már sokkal egyszerűbben megvásárolhatom a vágyaimnak megfelelő síkosítót.

Milyet válasszak?

Talán zavarba ejtő lehet, amikor az ember megnézi a kínálatot, hiszen nagyon sokféléből lehet választani, hogy minden igényt kielégíthessenek.

A vizes bázisúak inkább az érzékeny bőrűek vagy a szexjátékot használók számára ajánlottak, szilikonalapú síkosítóval pedig hosszabban tartó érzést érhetünk el. Léteznek hibrid síkosítók is – bármelyik fajtát is választjuk, abban biztosak lehetünk, hogy mindegyik másféle élményt fog nyújtani. Az is jó ötlet, ha többfélével kísérletezünk, így könnyebben tudjuk majd eldönteni, melyik jön be nekünk leginkább.

Használat

Attól függően, hogy mire szeretnénk használni, eltérő lehet a felhasználás módja. Mindig kis mennyiséggel kezdjük, és fokozatosan növeljük a mennyiséget. Felvihetjük a kezünkkel is, de mehet közvetlenül a felhasználás helyére is.

Ha vaginális szexhez szeretnénk alkalmazni, akkor juttassunk a síkosítóból a hüvelybe és a péniszre is, hogy ezzel fokozzuk mindkét fél számára az élvezeteket. Önkielégítés során is jól jön. Anális szexnél mondhatni kötelező kiegészítő, itt nemcsak a gyönyör elnyújtása a feladata, hanem a sérülésektől való megóvás is. Síkosító használatával sokkal kellemesebb és biztonságosabb is lesz az együttlét. Megkönnyítheti az óvszer felhelyezését is. Ha kotonhoz vagy szexjátékhoz szeretnénk bevetni, mindig figyeljünk, hogy milyen típusú síkosítót ajánl a gyártó.

Ne úgy gondoljunk tehát erre a készítményre, mint egy olyan dologra, amit szégyellni kell! Sokkal inkább egy hasznos segítő, amivel az együttlétek csak még élvezetesebbek lesznek. Használjuk hát bátran!


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Ásó, kapa, nagyharang, avagy ötletes eljegyzési ajándékok az ifjú párnak

Az ifjú párt jellemzően csak az esküvőn szokás meglepni a nászajándékkal, azonban...

Radiátorfestés egyszerűen, hatékonyan

A radiátor színe olykor meghatározó lehet: segít, hogy a helyiség kiemelkedő elemévé...

Milyen előnyöket kínál egy cateringcég a rendezvények lebonyolításában?

A céges rendezvények szervezése kellő tapasztalat és kapcsolatok hiányában bonyolult feladat lehet,...

Érdekességek a fehér és a szürke lovak kapcsán

Kevésbé közismert tény, hogy a genetikailag fehér lovak pigmentálatlan, rózsaszínű bőrrel rendelkeznek....