vasárnap , 19 május 2024
Kezdőlap Tippek Íme néhány szabály, amit be kell tartanod, ha parfümöt veszel ajándékba a párodnak!
Tippek

Íme néhány szabály, amit be kell tartanod, ha parfümöt veszel ajándékba a párodnak!

218
férfi parfüm douglas

Ha betartod a lentebb felsorolt tippjeinket, akkor megkímélheted magadat a dilemmától, hogy biztosan olyan parfümöt találsz-e a férjednek, az élettársadnak vagy a párodnak Valentin-napra, amit tényleg imádni fog.

Végezd el a “házi feladatodat!”

Mielőtt elkezdesz a DOUGLAS férfi parfümjeinek kínálatában válogatni, gondold át alaposan, hogy mit szeret a párod, és mit nem. Sokat elárul például róla az, hogy a fűszeres ételeket jobban szereti, mint az édes finomságokat, vagy, hogy imádja, ha a levendula illata terjeng a lakásban.

De a napi rutinja is nagymértékben befolyásolhatja a választásodat. Ha például irodában dolgozik, akkor nem tanácsos számára túl erős illatot választani. Abban az esetben pedig, ha szívesen sportol, akkor egy élénkítő citrusos parfüm lehet az ideális.

Az internet a jó barátod

Ha van a párodnak kedvenc parfümje, akkor írd be a nevét az interneten megtalálható gyűjtőoldalak egyikének a keresőjébe! Számos olyan illatszerre fogsz majd így kapni ajánlást, amelyik hasonló illatjegyeket tartalmaz, mint a kedvesedé.

Nem mindegy, hogy szőke vagy barna hajú

A szakértők bebizonyították, hogy a szőke hajú férfiak bőrkémiájához sokkal jobban illenek a friss, citrusos légies illatok, míg a barna hajjal rendelkezők bátrabban viselhetik a pézsmás, ámbrás, „keletiesebb” illatkreációkat.

Továbbá arra is rájöttek, hogy az illatszerek sokkal tartósabbak az olajosabb bőr felszínére fújva. Ha tehát a párod száraz bőrrel rendelkezik, akkor mindenképpen jó ötlet lehet egy illat nélküli testápolót is választanod számára, amelyet használni tud majd a parfümözés előtt.

Ne téli illatot válassz!

A Valentin-napra beszerezett parfümöket a párod nagy valószínűséggel tavasszal és nyáron fogja használni majd, ezért érdemes inkább a könnyedebb, tavaszias illatokat előnyben részesítened. A nehezebb aromákat pedig hagyd meg inkább karácsonyra!

Ha továbbra is tanácstalan vagy

Ha mindezen tippek elolvasása után, még mindig úgy érzed, hogy továbbra is elveszel az illatdömpingben, illetve a tanácsaink csak még inkább összezavartak, akkor menj biztosra, válassz egy úgynevezett “utazócsomagot”!

Egy ilyen travel kit ugyanis legalább 5 darab parfümöt tartalmaz, így a párod egészen biztosan megtalálja majd köztük a számára legkedvesebbet. A mi személyes kedvencünk a The Scent EDT + Shower Gel illatszett a Hugo Boss-tól. A függőséget okozó maninka gyümölcsnek köszönhetően ugyanis a benne szereplő termékek igazi afrodiziákumként ébresztik fel a vágyakat és keltenek mély, átható érzést.

Plusz egy tipp a cikk végére

Ha sikerült megtalálni a tökéletes illatszert, mindenképpen hívd fel a párod figyelmét arra, hogy soha ne fújja a ruhájára! Egy adott illat ugyanis csak a bőr kémiájával együtt mutatja meg magát a teljes valóságában.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

Friss

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Tanfolyamok a szépészet terén

A szépség, a harmónia az, amit minden ember keres a világban –...

Mikor lehet szükségünk tehertaxira? És mi is ez egyáltalán?

A tehertaxi, amit szoktak bútortaxiként is nevezni, egy egyre felkapottabb szolgáltatás a...

Így őrizd meg az ékszereid ragyogását!

Azzal kapcsolatban számos tanácsot kapunk, hogy milyen ékszereket érdemes beszerezni. Arról azonban...

Amit a halak kifogásáról tudni érdemes!

Aki el szeretne menekülni ma a világ zaja elől, elmehet például túrázni...