péntek , 3 május 2024
Kezdőlap Tippek Hazánkba is megérkezett az új streetwear márka
Tippek

Hazánkba is megérkezett az új streetwear márka

40
streetwear hellstar ruhák

A streetwear stílusirányzat mindig is több volt annál, mint hogy nagy márkák pólókra és pulóverekre nyomják rá a szlogenjüket vagy a logójukat. Ma már sokkal inkább az egyediség és a megszokott elleni lázadás mozgalma az, ami előrehajtja a brandeket, nem csoda, hogy időről időre feltűnik egy új márka, amiről korábban senki sem hallott. Most is egy ilyen “újoncot” mutatunk be, amely villámgyorsan meghódította a streetwear világát, ezzel együtt a fiatalok szívét is.

Végre hazánkba is megérkezett ez az új márka, amit most részletesen ki is elemzünk.

A koronavírus mindent megváltoztatott

Valószínűleg a 2020-as év mindenki életében hatalmas változásokat hozott. A legtöbbünknek rosszul jött a pandémia, de volt, aki ezt kihasználta és sikerült megvalósítania az álmát. Igaz ez Sean “Seanie” Hollandra is, neki köszönhetjük az újdonsült brandet is.

A True to Sole Hellstar termékeit a márka alapítója és grafikai tervezője álmodta meg, akinek a fejében 2020-ban született meg az ötlet, hogy talán most van itt az ideje nagyot lépni. A koronavírus miatti korlátozások közepén Los Angelesben tevékenykedett és alkotta meg ezeket az egyedi és minőségi modelleket.

A Hellstar két dologból nem enged azóta sem, az egyik az egyediség, a másik pedig a prémium anyagok. Nem véletlen a népszerűsége sem, hiszen alig 1-2 év elég volt ahhoz, hogy felrobbantsa a streetwear piacot. A fiatalok nagyon fogékonyak lettek rá, bár először csak az USA-ban, később viszont már világszerte is. Az érdekességét mindennek az adja, hogy az alkotó nem hirdetett és még TikTokon sem volt jelen, marketing nélkül vitte sikerre a brandet.

Akkor mi hozta meg a sikert?

Természetesen a semmiből nem lehet milliárdokat keresni. A márka ismertségén sokat lendített, hogy a Hellstar ruhákat olyan híres zenei előadók viselik előszeretettel, mint Young Thug, Metro Boomin vagy éppen Post Malone, akiket még Európában is sokan kedvelnek. Mi több, a brand feltűnt Kai Cenat streamjeiben, valamint több híres NFL-sztár is elkezdte viselni a kollekciók darabjait.

A végső lábnyomát pedig akkor szerezte meg, amikor az amerikai foci világában is megjelent. 2024 elején a Hellstar Sports saját középiskolás csapatokat indított, ezáltal még egy réteget sikerült elérni.

Milyen darabokat terveznek?

A Hellstar ruhák hatalmas, a punk, illetve a rock stílus által inspirált, színes feliratokkal és grafikákkal lettek megalkotva, talán ennek köszönhető, hogy a márka már messziről felismerhető.

Vannak itt pólók, hoodie-k, melegítők, valamint hagyományos pulóverek is. Az eredetiség itt is csak akkor garantált, ha a megfelelő helyről szerezzük be őket. A True to Sole budapesti és bukaresti üzlete kizárólag olyan ruhákat és sneakereket kínál, amelyeket előtte eredetiségvizsgálatnak vetettek alá. Itt biztosak lehetünk abban, hogy nem kidobott pénz lesz az új nadrág vagy póló.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

Friss

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hogyan lehetsz ingatlanközvetítő?

Nemcsak fiatalok, hanem idősebbek is érdeklődnek az ingatlanközvetítő szakma iránt. Van, aki...

Miből ismerhető fel, ha kutyánk allergiás?

Bármennyire is szomorú, a kutyusok éppúgy allergiásak lehetnek, mint mi emberek. Ennek...

Nagy szerelmi útmutató a Kos csillagjegyűekhez: hogyan szerezd meg és tedd boldoggá?

A párkeresés, randizás egy izgalmas dolog, ugyanakkor rengeteg a kérdőjel: vajon hogyan...

5 tipp a tavaszi bőrápoláshoz

Most már vitathatatlanul itt a tavasz, és a természet megújulásával egyidejűleg érdemes...