kedd , 21 május 2024
Kezdőlap Tippek Nagy szerelmi útmutató a Kos csillagjegyűekhez: hogyan szerezd meg és tedd boldoggá?
Tippek

Nagy szerelmi útmutató a Kos csillagjegyűekhez: hogyan szerezd meg és tedd boldoggá?

108
ezotéria kos

A párkeresés, randizás egy izgalmas dolog, ugyanakkor rengeteg a kérdőjel: vajon hogyan hódítsd meg a kiszemelted? Hogyan tartsd meg őt és építsd ki a közös életeteket? Megannyi kérdés, melyekre senki sem tudja előre a választ, de az segíthet, ha ismered az illető csillagjegyét!

Ebben a cikkben most a Kosok szerelmi életével foglalkozunk bővebben, de ha érdekel a téma, akkor merülj el a Bien.hu ezotéria rovatában!

Ismerkedés, randizás

A Kos egy tüzes, szenvedélyes jegy, épp ezért nem is csoda, hogy a férfi szülöttei imádnak hódítani, flörtölni, ismerkedni, és mindezt ösztönösen remekül csinálják. Egy Kos férfi igazi gavallér, elegáns vacsorákra hívja a kiszemeltjét, kinyitja neki a kocsiajtó, lesegíti a kabátját.

Ugyanakkor nem szeretik, ha valaki túl könnyű préda, kifejezetten élvezik, ha ténylegesen meg kell hódítaniuk egy nőt, számukra túl unalmas, ha a partnerük már rögtön az első randi után a lábaik előtt hever.

A lelkesedésük határtalan, igazi pörgős, tettre kész emberek, akiket megőrjít a tétlen ücsörgés. Biztos lehetsz benne, hogy kiszemelted izgalmas programokat talál majd ki, csak győzz vele lépést tartani.

Ám, ha te alapvetően nyugodt habitusú vagy, aki szeret hétvégenként otthon a kanapén heverészve sorozatmaratont tartani, akkor sajnos nem biztos, hogy hosszú életű lesz a kapcsolatotok.

Párkapcsolatban egy Kossal

Egy Kos férfinál nem meglepő, ha maximalista, emiatt folyton elégedetlenkedik a saját teljesítményével. A gyengeségeivel általában nem tud és nem is akar szembenézni, inkább titkolni próbálja őket, emiatt úgy érezheted, hogy sosem tárulkozik ki neked igazán.

Teli van célokkal, akár a karriert, akár a magánéletet nézzük, és ezek megvalósításáért keményen meg is dolgozik. Ezért fontos, hogy teret hagyj neki, ne akard minden percében ráerőltetni a társaságodat. Adj neki időt az önmegvalósításra, és véletlenül se akard korlátozni, mert az a kapcsolatotok végét jelentheti.

Viszont jó, ha tisztában vagy vele, hogy egy Kosnak az önuralom nem az erőssége, hajlamos felkapni a vizet, pláne ha valami nem az előzetesen kifundált tervei szerint alakul. Épp ezért lehetőleg ne keresztezd az elképzeléseit, mert csúnya vitát generálhatsz.

Fogadd el, hogy a kapcsolatotokban mindig is ő lesz az irányító fél, de azért ne is rendeld alá magad neki teljesen, hanem őrizd meg a függetlenségedet is.

Amikor félresiklanak a dolgok…

Kedvesed játékos jellemű, imádja a vicceket, a csipkelődést, de ha te ezekre nem vagy vevő, az konfliktusokat szülhet.

Készülj fel arra, hogy egy Kos férfit nagyon nehéz hosszú távon megtartani magad mellett, hiszen a kíváncsisága kielégíthetetlen, az érdeklődése viszont hamar lecsökken.

A hétköznapi mókuskerék, a megszokás, az állandó rutin hamar felőrli, ezért ha a kapcsolatotok kezd ellaposodni, kezdj el cselekedni gyorsan, mert ha megunja, biztosan továbblép majd, és újra beleveti magát a randizás izgalmába.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Tanfolyamok a szépészet terén

A szépség, a harmónia az, amit minden ember keres a világban –...

Mikor lehet szükségünk tehertaxira? És mi is ez egyáltalán?

A tehertaxi, amit szoktak bútortaxiként is nevezni, egy egyre felkapottabb szolgáltatás a...

Így őrizd meg az ékszereid ragyogását!

Azzal kapcsolatban számos tanácsot kapunk, hogy milyen ékszereket érdemes beszerezni. Arról azonban...

Amit a halak kifogásáról tudni érdemes!

Aki el szeretne menekülni ma a világ zaja elől, elmehet például túrázni...