kedd , 30 április 2024
Kezdőlap Tippek Nagy szerelmi útmutató a Kos csillagjegyűekhez: hogyan szerezd meg és tedd boldoggá?
Tippek

Nagy szerelmi útmutató a Kos csillagjegyűekhez: hogyan szerezd meg és tedd boldoggá?

74
ezotéria kos

A párkeresés, randizás egy izgalmas dolog, ugyanakkor rengeteg a kérdőjel: vajon hogyan hódítsd meg a kiszemelted? Hogyan tartsd meg őt és építsd ki a közös életeteket? Megannyi kérdés, melyekre senki sem tudja előre a választ, de az segíthet, ha ismered az illető csillagjegyét!

Ebben a cikkben most a Kosok szerelmi életével foglalkozunk bővebben, de ha érdekel a téma, akkor merülj el a Bien.hu ezotéria rovatában!

Ismerkedés, randizás

A Kos egy tüzes, szenvedélyes jegy, épp ezért nem is csoda, hogy a férfi szülöttei imádnak hódítani, flörtölni, ismerkedni, és mindezt ösztönösen remekül csinálják. Egy Kos férfi igazi gavallér, elegáns vacsorákra hívja a kiszemeltjét, kinyitja neki a kocsiajtó, lesegíti a kabátját.

Ugyanakkor nem szeretik, ha valaki túl könnyű préda, kifejezetten élvezik, ha ténylegesen meg kell hódítaniuk egy nőt, számukra túl unalmas, ha a partnerük már rögtön az első randi után a lábaik előtt hever.

A lelkesedésük határtalan, igazi pörgős, tettre kész emberek, akiket megőrjít a tétlen ücsörgés. Biztos lehetsz benne, hogy kiszemelted izgalmas programokat talál majd ki, csak győzz vele lépést tartani.

Ám, ha te alapvetően nyugodt habitusú vagy, aki szeret hétvégenként otthon a kanapén heverészve sorozatmaratont tartani, akkor sajnos nem biztos, hogy hosszú életű lesz a kapcsolatotok.

Párkapcsolatban egy Kossal

Egy Kos férfinál nem meglepő, ha maximalista, emiatt folyton elégedetlenkedik a saját teljesítményével. A gyengeségeivel általában nem tud és nem is akar szembenézni, inkább titkolni próbálja őket, emiatt úgy érezheted, hogy sosem tárulkozik ki neked igazán.

Teli van célokkal, akár a karriert, akár a magánéletet nézzük, és ezek megvalósításáért keményen meg is dolgozik. Ezért fontos, hogy teret hagyj neki, ne akard minden percében ráerőltetni a társaságodat. Adj neki időt az önmegvalósításra, és véletlenül se akard korlátozni, mert az a kapcsolatotok végét jelentheti.

Viszont jó, ha tisztában vagy vele, hogy egy Kosnak az önuralom nem az erőssége, hajlamos felkapni a vizet, pláne ha valami nem az előzetesen kifundált tervei szerint alakul. Épp ezért lehetőleg ne keresztezd az elképzeléseit, mert csúnya vitát generálhatsz.

Fogadd el, hogy a kapcsolatotokban mindig is ő lesz az irányító fél, de azért ne is rendeld alá magad neki teljesen, hanem őrizd meg a függetlenségedet is.

Amikor félresiklanak a dolgok…

Kedvesed játékos jellemű, imádja a vicceket, a csipkelődést, de ha te ezekre nem vagy vevő, az konfliktusokat szülhet.

Készülj fel arra, hogy egy Kos férfit nagyon nehéz hosszú távon megtartani magad mellett, hiszen a kíváncsisága kielégíthetetlen, az érdeklődése viszont hamar lecsökken.

A hétköznapi mókuskerék, a megszokás, az állandó rutin hamar felőrli, ezért ha a kapcsolatotok kezd ellaposodni, kezdj el cselekedni gyorsan, mert ha megunja, biztosan továbblép majd, és újra beleveti magát a randizás izgalmába.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

Friss

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hazánkba is megérkezett az új streetwear márka

A streetwear stílusirányzat mindig is több volt annál, mint hogy nagy márkák...

Hogyan lehetsz ingatlanközvetítő?

Nemcsak fiatalok, hanem idősebbek is érdeklődnek az ingatlanközvetítő szakma iránt. Van, aki...

Miből ismerhető fel, ha kutyánk allergiás?

Bármennyire is szomorú, a kutyusok éppúgy allergiásak lehetnek, mint mi emberek. Ennek...

5 tipp a tavaszi bőrápoláshoz

Most már vitathatatlanul itt a tavasz, és a természet megújulásával egyidejűleg érdemes...