szerda , 24 július 2024
Kezdőlap Egészség Hajhullás – egy kombinált kezelés megállíthatja vagy lelassíthatja
Egészség

Hajhullás – egy kombinált kezelés megállíthatja vagy lelassíthatja

317
hajhullás

A kombinált PRP Drakula iPRF és hajmezoterápia kezeléssel lassítható vagy megállítható a hajhullás, és gyorsítható a hajnövekedés. Ezzel a népszerű terápiával az eredmény már pár hónap alatt elérhető.

A Belvárosi Orvosi Centrum hajhullásszakértő orvosai személyre szabott kezelést biztosítanak. Segítségükkel a hajhullás megállítható vagy lelassítható, a hajszálak pedig megerősíthetőek. A kombinált kezelés egy PRP Drakula iPRF és négy hajmezoterápia kezelésből áll.

Drakula-kezelés – biztonságos és hatékony eljárás a dús hajkoronáért

A Drakula-kezeléssel megállítható vagy lelassítható a hajhullás, gyorsítható a hajnövekedés, és megerősíthetőek az elvékonyodott hajszálak. Biztonságos és hatékony eljárás, amellyel visszanyerhető a dús és egészséges hajkorona.

Hogyan történik a terápia? A kezelést megelőzően vért vesznek a pácienstől. Nem kell tartani rosszulléttől, mert ez a vérmennyiség nem jelentős. Gyengeség vagy rosszullét csak akkor jelentkezhet, ha az általános vérvétel során is előfordul. Amennyiben ez jellemző, mindenképpen jelezni kell az asszisztensnek. A vérvételt követően a vér alkotóelemeire bontása következik, majd pedig a bőrgyógyász a trombocitában gazdag vérplazmát visszajuttatja a bőrbe apró tűszúrásokkal. Mivel ez hajszálvékony tűvel történik, nem érez fájdalmat a páciens. Ha valaki mégis tart ettől, természetesen kérhet injekciós érzéstelenítést. Az előkészületek 20-30 percet, míg a kezelés körülbelül 20 percet vesz igénybe.

Hajmezoterápiával minimalizálható a hajhullás, serkenthető a hajnövekedés

A hajmezoterápiát végző szakorvos apró tűszúrásokkal hajnövekedést és kollagéntermelést serkentő anyagot juttat a fejbőr szőrtüszőibe. Ennek az eljárásnak köszönhetően minden értékes anyag beépül. A tű hajszálvékony, így nem okoz fájdalmat.

Amennyiben mégis igényelné a páciens, van lehetőség érzéstelenítő használatára. A kezelés mindössze 20 percet vesz igénybe, és utána azonnal vissza lehet térni a napi teendőkhöz. A hajmezoterápia által minimalizálható a hajhullás és serkenthető az új haj növekedése.

Mihamarabb hatékony megoldást kell találni

A hajhullás bármely életkorban előfordulhat, és pszichés megterheléssel is jár, nem csupán esztétikai probléma. Szóval hozzájárulhat az életminőség romlásához. Érdemes minél hamarabb megoldást találni a problémára. A hajhullás napi 100-150 hajszálig normális, ha ennél több hullik ki, vagy kopasz foltok jelennek meg, feltétlenül érdemes felkeresni egy bőrgyógyászt. A diagnózis felállítása és a célirányos kezelés drága és sok esetben hatástalan samponok megvásárlásától kíméli meg a pácienst.

Az ideális terápia megtalálásában hajhullásszakértő orvosok tudnak segíteni. A megfelelő kezeléssel minimalizálni lehet a hajhullást, valamint serkenteni lehet a hajnövekedést, a korábban elveszített haj visszanövését.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Nővérhívó rendszer kiépítésével támogatta a Hankook a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházat

Dolgozói kezdeményezésre támogatta a Hankook Tire Magyarország Kft. a nővérhívó rendszer kiépítését...

A munkahelyek kialakítása hat a mentális egészségre

A munkahelyi környezet mentális egészségre gyakorolt hatása rendkívül fontos tényező. A Skanska...

Miért tanácsos kerülni az ultrafeldolgozott élelmiszereket?

Egy friss kutatás eredményei szerint veszélyesek lehetnek az ultrafeldolgozott élelmiszerek. Ezek közé...

A Kék Zónák legendája, avagy a hosszú élet titka

Természetesen a köztudatban rengeteg mítosz terjed. Nem hiába olyan népszerűek, az emberek...