szerda , 24 július 2024
Kezdőlap Tippek A modern technológia mindenhol felbukkan!
Tippek

A modern technológia mindenhol felbukkan!

246
okosvibrátorok

Ma már olyan dolgokat élünk meg, amiket bő húsz vagy harminc évvel ezelőtt elképzelni sem tudtunk. Pillanatok alatt küldünk levelet, intézünk el hivatalos ügyeket, órával tudjuk mérni a pulzusunkat és a vércukorszintünket, számtalan gép siet a segítségünkre akár otthon, akár a boltokban, kórházakban. A modern technológia mindent átalakított körülöttünk. Miért gondolnánk azt, hogy majd épp a szexuális életünk marad ki ebből a változásból?

Nem, nem, az sem maradt érintetlen terep, így a szexuális játékszerek kínálata is alaposan átalakult: nem meglepő módon egyre okosabb kütyük bukkannak fel a szexshopok polcain!

Ma már minden okos!

Okostelefon, okosóra, okosotthon – minden okos, már a Szexaruhaz.hu Szexshopban is felbukkannak okosvibrátorok! Igen, jól olvastad, ma már ilyeneket is be lehet szerezni a klasszikus és más egyéb, extrább vibrátorokon túl.

De hogy mit is tud egy ilyen okoseszköz? Nézzük meg közelebbről!

Először is, miután megvetted az eszközt, feltétlenül töltsd le hozzá az alkalmazást, amelyet mind Android, mind pedig iOS rendszerben megtehetsz. Az appban fogod tudni aztán személyre szabni a vibrátor működését, ott tudod szabályozni, hogy mikor milyen erősségű legyen.

Rengeteg extrát tudnak már ezek a kütyük, ezért használat előtt mindenképpen érdemes jó alaposan feltérképezni a képességeit!

Léteznek olyan változatok, amelyek csak a csiklót izgatják, de akár a klasszikus párvibrátort is megveheted okos változatban, így dupla öröm elé nézel!

Ne félj használni a technológiát!

Minden bizonnyal neked is volt olyan eszköz, amelyet idegenkedve közelítettél meg. Míg régen a fritőztől ódzkodtak a rántott ételek szerelmesei, addig ma már lazán használják a forrólevegős sütőt is! Míg a vonalas telefonok is nagy újdonságnak számítottak, a mobiltelefonok pedig egyenesen utópisztikusnak tűntek, addig ma már mindenki okostelefonnal a zsebében flangál.

Ezért aztán ha megfogadsz egy tanácsot, akkor az legyen, hogy megpróbálsz minél nyitottabban állni a szexuális játékszerek forradalmian új darabjaihoz is, hiszen úgy, ahogy a fentebbi újítások minőségi javulást hoztak az életünkbe, úgy az okosvibrátorok is épp ezt teszik – már ha hagyod!

A határok leomlottak!

A globalizáció során bőven van módunk arra, hogy megtapasztaljuk, manapság már mennyire nem léteznek fizikai határok, korlátok. Míg korábban teljesen vad gondolat volt, hogy Kínából rendeljünk különféle árucikkeket, addig ma már nem egészen két hét alatt megérkezik a rendelés.

És ugyanez a helyzet a szexualitás terén is: ma már nem csak akkor okozhat a partnered orgazmust, ha veled együtt fekszik az ágyban! A Szexaruhaz.hu Szexshop okosvibrátorainak hála akár a bolygó másik feléről is tudja kezelni azt a szexjátékot, ami téged aztán majd a csúcsra juttat.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Ásó, kapa, nagyharang, avagy ötletes eljegyzési ajándékok az ifjú párnak

Az ifjú párt jellemzően csak az esküvőn szokás meglepni a nászajándékkal, azonban...

Radiátorfestés egyszerűen, hatékonyan

A radiátor színe olykor meghatározó lehet: segít, hogy a helyiség kiemelkedő elemévé...

Milyen előnyöket kínál egy cateringcég a rendezvények lebonyolításában?

A céges rendezvények szervezése kellő tapasztalat és kapcsolatok hiányában bonyolult feladat lehet,...

Érdekességek a fehér és a szürke lovak kapcsán

Kevésbé közismert tény, hogy a genetikailag fehér lovak pigmentálatlan, rózsaszínű bőrrel rendelkeznek....