szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Szabadidő Sting koncert Budapesten május végén
Szabadidő

Sting koncert Budapesten május végén

182
sting koncert budapest 2024

A 17-szeres Grammy-díjas művész, Sting 2024. május 31-én különleges koncerttel érkezik a budapesti Papp László Arénába. A turné keretében Sting legnépszerűbb slágereit fogja előadni, melyek karrierje során, akár a The Police tagjaként, akár szólóban születtek.

A budapesti koncert a „My Songs” turné része, melynek során Sting a leg ikonikusabb dalait játssza, mint a „Roxanne”, a „Message in a Bottle”, a „Fields of Gold”, az „Englishman in New York”, az „I’ll Be Missing You” és a „Shape of My Heart”. A turné 2021-ben vette kezdetét, és már bejárta Észak-Amerikát, Európát és Ausztráliát is. A budapesti fellépés lesz a turné egyik utolsó állomása.

Sting igazi zenei legenda, akinek karrierje több mint négy évtizedes múltra tekint vissza. A The Police tagjaként a világ egyik legnépszerűbb zenekarává váltak, hat stúdióalbumot adtak ki, és számos slágert jegyeznek a nevükre. 1985-ben Sting szólókarrierbe kezdett, és azóta 11 stúdióalbumot jelentetett meg, és számos díjat nyert, köztük 17 Grammy-díjat.

A budapesti koncert igazi zenei csemege lesz azoknak a rajongóknak, akik szeretnék élőben hallani Sting legnépszerűbb dalait. A jegyek már kaphatóak a Live Nation oldalán. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy láthasd egyik kedvenc zenei legendádat a színpadon!

További információk:

Ne maradj le róla! Gyere el a Sting koncertre a Papp László Arénába május 31-én!


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Ice-T – Egy gengszter útja Hollywoodig: Kemény valóság és hip-hop legenda

Ice-T neve sokak számára ismerősen cseng. A legendás rapper, színész és író...

Charlie 77 sztori: Egy legenda meséi

A magyar rockzene ikonikus alakja, Horváth Károly, művésznevén Charlie, 2024-ben megjelentette önéletrajzi...

A háromtest-probléma

Egy lenyűgöző tudományos-fantasztikus utazás a kínai történelembe és a kozmosz mélyére Cixin...

Ezt én választottam: Révész Sándor emlékirata a zenéről, a rock and rollról és az életről

„Ezt én választottam” Révész Sándor zenész, a Piramis együttes legendás énekesének önéletrajza....