péntek , 18 október 2024
Kezdőlap Tippek Milyen előnyöket kínál egy cateringcég a rendezvények lebonyolításában?
Tippek

Milyen előnyöket kínál egy cateringcég a rendezvények lebonyolításában?

100
bekészítés

A céges rendezvények szervezése kellő tapasztalat és kapcsolatok hiányában bonyolult feladat lehet, ugyanis számos részletre kell figyelni, többek között nem szabad alábecsülni az ételek és italok elkészítését, szállítását és felszolgálását.

A cateringgel foglalkozó vállalkozások a teljes folyamatra rálátnak, professzionálisan kezelik mind a várható, mind a váratlan helyzeteket, és ezzel magas színvonalon biztosítják a különféle rendezvények lebonyolítását.

A meetingek vagy az irodai bulik megszervezése, a résztvevők étellel és itallal való ellátása kisebb feladat, de még ezek esetében is praktikus lehet bevonni ezzel foglalkozó cégekre bízni a bekészítés lebonyolítását, de különösen a nagylétszámú és jelentős események alkalmával elengedhetetlen. Mit kínálnak ezek a vállalkozások?

Segítség az első lépésektől

Bár az ételszállító cégek legfőbb feladata az ételek szakszerű és biztonságos elkészítése és helyszínre szállítása, a legtöbben, köztük az Ordit.hu is a teljes lebonyolítást is vállalják. Hogy mit nyerhetünk vele? Biztosak lehetünk abban, hogy megbízható és minőségi szolgáltatást kapunk.

Az ételek és italok széles választékát kínálják, rugalmasan alkalmazkodnak a különféle létszámokhoz és eseményekhez. Hidegtálakat és melegételeket is kínálnak, a speciális étkezési igényekre is gondolnak, továbbá a tematikától és az alkalomtól függően büféstílusú étkezés és akár elegáns díszvacsora szervezését is vállalják. Továbbá arra sem lesz gondunk, hogy mi lehet megfelelő étel és ital a különféle rendezvényekre, illetve milyen helyszínt találjunk.

Spórold meg az időt és az energiát!

Miért vennéd el az időt hasznos, és a profilodba vágó tevékenységek elől, ha a rendezvény lebonyolítását profiknak is adhatod? Az ő alkalmazásukkal szinte garantált a siker.

Egy rendezvény megvalósítása során ugyanis számos nehézségbe ütközhetsz, váratlan helyzetek okozhatnak az utolsó pillanatban is galibát, fejtörést, és nem biztos, hogy mindezeket menedzselni tudod. A professzionális szolgáltatók fel vannak készülve sok mindenre, ráadásul ismeretségeik révén szinte nincs számukra lehetetlen.

Ha szeretnéd ép idegállapotban megúszni a nagy eseményt, mindenképpen javasolt kiszervezni ezt a feladatot. De azért is jó ötlet lehet, hogy ehelyett számos más, szakmailag, a cég élete, jövője szempontjából fontos dolgokra tudj koncentrálni.

Tökéletes minőség

A céges rendezvényeken sokféle ember jön össze, vannak, akik diétáznak, és vannak, akik valamilyen egészségügyi probléma, intolerancia miatt nem fogyaszthatnak bizonyos ételféleségeket. A cateringes cégek rájuk is gondolnak, így nem érezhetik kirekesztve magukat.

Különösen fontos a vállalati eseményeken a higiénia, egy esetleges tömeges ételmérgezés rossz fényt vethet a rendezőkre, ezért is jobb egy, a megfelelő élelmiszerbiztonsági szabályokat ismerő és betartó megbízható szakértői csapatra bízni az étkeztetést.

Találd meg a tökéletes catering partnert, és a jövőben bízd rá a kis és nagy rendezvényeidet!


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Mit adjunk a céges ajándékozáskor a munkatársaknak, alkalmazottaknak?

A cégek életében gyakran vannak visszatérő események, amelyek évről évre megrendezésre kerülnek....

Munkáltatói márka disszonancia: ígéret és valóság konfliktusa

Amikor egy vállalat munkáltatói márkája és az álláskeresők által megélt valóság közötti...

Érdekességek a borról – Az ital, amely kultúrákat formált

A bor az egyik legrégebbi és legnemesebb ital, amely évezredek óta jelen...

Mibe érdemes becsomagolni a küldeményeket?

A csomagküldés során mindig a megfelelő csomagolóanyagot kell használni, ami legfőképpen a...