hétfő , 16 szeptember 2024
Kezdőlap Egészség Mik a legnépszerűbb csomagolási termékek a kozmetikai iparban?
Egészség

Mik a legnépszerűbb csomagolási termékek a kozmetikai iparban?

110
tubus

A kozmetikai termékeket gyártó cégek számára rengeteg különféle csomagolóanyag áll rendelkezésre. Szükség is van ezekre, hiszen a különböző árucikkek, az eltérő anyagok egészen másfajta tárolási és szállítási módot igényelhetnek.

Nyilvánvalóan nem ugyanolyan dobozba tesznek egy arckrémet, mint például egy folyékony szappant, hiszen más a felhasználásuk módja is, és más kiszerelést is kívánnak meg. Ebben a cikkben az Allinpackaging.hu legnépszerűbb termékeivel ismerkedünk meg.

A letisztult megjelenéssel rendelkező alumínium tárolók

Rengeteg márka használ alumínium tárolókat a kozmetikai iparban. Ezzel a csomagolási móddal stílusos, minimalista külsőt nyújtanak termékeiknek, ami sok esetben előnyös lehet számukra. Egyszerűségével ráirányítja a figyelmet a benne rejlő termék minőségére, miközben különleges és érdekes hatást biztosít.

Az otthon, saját magunk által összeállított vagy a boltban megvásárolt anyagok is tárolhatók benne. Sőt, még gyertyatartónak is szokták használni, ami igazán praktikus megoldásnak bizonyul. Miért olyan hatékonyak ezek az alumínium tárolók?

Az alumínium nagyon tartós anyag, a csavaros fedele pedig biztonságos záródást biztosít. Ezáltal védve van a termék a külső hatásoktól, illetve a környezet is a doboz tartalmától, ami nem fog kiömleni. Ezek az alumínium tárolók testápolók, krémek, ajakápolók számára is ideális csomagolást nyújtanak.

Kozmetikai habosító flakon pumpával

Szettben kapható a kozmetikai habosító flakon pumpával, ami üvegből készül, ezáltal elegáns a megjelenése. Krémek, testápolók, alapozók és egyéb hasonló termékek számára tökéletes. Mivel kis méretekről van szó ennek a terméknek az esetében, ezért könnyen szállítható akár egy kistáskában is.

Egy kézzel is egyszerűen lehet használni, mert a pumpa ezt is lehetővé teszi, ráadásul kimért adagot nyom ki, ami miatt rendkívül költséghatékony. Az adagolás tehát könnyű és tiszta, a fagyasztott üveg pedig igazán esztétikus külsőt biztosít a terméknek.

Mivel az Allinpackaging.hu szettben forgalmazza a kozmetikai habosító flakont pumpával, ezért nem kell amiatt aggódni, hogy a pumpa tökéletesen illeszkedjen a flakon nyakához. Ahogyan az is biztosítva van, hogy a pumpa szárának hossza is kompatibilis a flakon méreteivel.

A népszerű ajakápoló tubus

Az ajakápoló termékek nagyon keresettek, ennek köszönhetően a nekik szánt csomagolás is elterjedt. Az ajakápoló tubus méretének hála, könnyen a zsebbe vagy a kistáskába lehet csúsztatni.

A tubus egyszerűen és könnyen használható, csak tekerni kell, és a benne lévő termék felnyomódik. Aztán pedig a másik irányba tekerve visszamegy a tubus csövébe, így biztonságban lesz, nem érheti szennyeződés.

Különféle stílusokban és színekben kapható az ajakápoló tubus, ami műanyagból vagy fémből készül. Nagyon megbízható és népszerű konstrukció akkor is, ha valaki ilyen típusú kozmetikai termékeket gyárt és forgalmaz, illetve akkor is, ha otthon készítünk magunknak ajakápolót.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Felhizlalt egerek segítségével eredtek magyar kutatók a túlsúly és a rák közötti összefüggések nyomába

Az elhízás – ma már bizonyítottan – az egész testre kiterjedő gyulladást...

A fogpótlások legnépszerűbb módjai

A hazai egészségügyi statisztikák szerint a lakosság jelentős részének van hiányzó foga....

Heveny vékonybélgyulladás: okok, tünetek, kezelés

Az emésztési problémák senkinek sem ismeretlenek, hiszen élete során mindenki tapasztal például...

Akadálymentesített strandolás mozgáskorlátozott emberek számára is

SEATRAC rendszer révén a mozgáskorlátozott emberek is külső segítség nélkül élvezhetik a...