kedd , 5 december 2023
Kezdőlap Tippek Meglepetések állatbarátoknak
Tippek

Meglepetések állatbarátoknak

52

Ki ne szeretné a cuki és szőrös állatkákat? A legtöbben el sem tudnák magukat képzelni a kedvenceik nélkül. Legyen szó szőrös, tollas, esetleg pikkelyes állatról, amelyik egyszer belopta magát a szívünkbe, attól sosem akarunk megválni. Aki gazdi, az tudja, hogy mennyire fontos a kiskedvenc számára a mindennapos foglalkozás, a gondoskodás, az ápolás. Ugyanez igaz fordítva, hiszen nekünk is nagy szükségünk van rájuk a mindennapok során.

Ebben a cikkben olyan állatbarát meglepetéseket mutatunk be, amelyek bárki számára remek ajándéknak bizonyulhatnak.

Különlegességek gazdik számára

Mindegy, hogy rólunk, esetleg egy barátról vagy családtagról van szó, ezek az egyedi állatbarát ajándékok minden esetben örömet okozhatnak. A Pamutlabor Pólónyomda állatos felsőinek köszönhetően könnyedén személyre szabhatjuk a meglepetést. Ott van például a “Kiskedvenccel a stégen” felirattal kapható póló, amelyre mi magunk állíthatjuk össze az apróbb tulajdonságokat. Ideértve ezzel a gazdi hajszínét, a kutya fajtáját, az állatok számát, de rákerülhet a mi saját és a kutyánk neve egyaránt.

Ezek a ruhadarabok igen kényelmes anyagból készülnek, raádásul 100%-ban pamutok, így igen jól szellőznek. A testhez simuló kivitelek nagy előnye, hogy számtalan színben és méretben kaphatóak, így tényleg könnyedén egyedivé tudjuk azokat varázsolni. Többszöri mosás után sem kopnak, nem mennek össze és nem is nyúlnak ki.

Mi okozhat még örömet egy kutyabarátnak?

Az állatbarátoknak valódi örömet okozhatunk olyan meglepetésekkel, amelyek az ő és a kedvenceik közötti köteléket erősítik meg. Természetesen készíthetünk valamit saját kezünkkel, mind például játékokat, esetleg egy kézzel festett képet. Ha viszont nem vagyunk ennyire kreatívak és nincs kézügyességünk sem, akkor jöhetnek az állatbarát könyvek a kutyatartásról, a macskanevelésről, a lovak ápolásáról.

Ahhoz, hogy a kiskedvenc mindig velünk legyen, jó választást jelenthet egy minőségi vászontáska az ő képével. Ezek remek minőségben, digitális nyomtatással készülnek, így sem a nap, sem a rendszeres mosás alkalmával sem kopnak ki. Bátran magunkkal vihetjük a mindennapok során, így mindig környezettudatosak és felkészültek lehetünk. Nem beszélve arról, hogy még vásárlás közben is eszünkbe fog jutni a kisállatunk.

Konyhai kiegészítők

Az emberek nagy része nehezen ébred, így a többségünk teával vagy kávéval indítja a napot. Főleg az állatbolondok, akiknek amúgy is muszáj korán kelniük ahhoz, hogy a kiskedvenceket kiengedjék a kertbe, levigyék sétálni, ellássák őket a munkába indulás előtt. Ehhez remek megoldást jelenthet egy egyedi kutyás, cicás, madaras bögre, amiből élmény elfogyasztani a reggeli ébresztőt vagy a délutáni teát. Kiváló választás az esti kakaóhoz, de bátran vigyük a munkahelyünkre, ahol így talán egy kicsit kevésbé hiányzik majd a szőrös barátunk.


Elkalauzoljuk a hírek világában! További friss híreket talál a Kalauz.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Praktikus eszközök a konyhában

A konyhában számtalan különféle eszközökkel találkozhatunk, ezek célja az, hogy megkönnyítsék a...

Kiből lesz jó örökbefogadó gazdi?

Manapság az állatmenhelyeken állandó teltház van, de szerencsére egyre több olyan ember...

A vízlágyító berendezésekről röviden

Lehet kézenfekvő megoldás a vízlágyító berendezés alkalmazása az úgynevezett kemény víz problémájára?...

Családi pihenés az ellenállhatatlan Karintiában

Nem kell repülőre ülni ahhoz, hogy valami szépet lássunk, ami azért mégis...